Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Regeditten Toplu Dosya Silmek? ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bilgisayarda yüklü bir programı kaldırdıktan sonra regedit'te kalan kalıntılarını temizlemek için istediğim kelimeyi aratıp tümünü silebileceğim bir program tavsiyeniz var mı? Başka bir deyişle kalıntı bırakmadan program kaldırabileceğim bir program var mı? ... (Kullandığım dosya kaldırma programları regedit'te kalıntı bırakıyor)

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
revo uninstaller'i dene bütünüyle kaldırıyor programı...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Revo'yu denedim benzer programlar da var ama o program da tam olarak silemiyor. Ayrıca regeditten dosya arama ve silme özelliği yok. Arama özelliği olan bir program var ama o da toplu olarak silmiyor sadece regeditteki yerini gösteriyor . Cevap için tşk.ler ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Regeditten istediğim kelimeyi aratıp komple silebilecek bir program buldum Regseeker isimli programda bunu yapabiliyoruz. Başka ek özellikleri de var ama benim için öncelik arama-silme özelliği ...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
bizimlede paylaşırsınız umarım Sayın Şeker :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Program Linki:
https://hotfile.com/dl/133272755/c0e29cf/RegSeeker.zip.html
Program Özellikleri:
Regedit (Kayıt Defteri) te dosya arama ve bulduklarını silme, program kaldırma, regedit temizleme, İE geçmişi temizleme, bilgisayarın sağ tıkı için eklemeler yapmak ...
Dosya Boyutu: 0,4 Mb
Ekran Görüntüsü:
4rjm.jpg
[/url][/IMG]
Microsoft Essential Security ile tarama yapılmıştır...(Daha önce vaktim olmadığı için ekleyemedim özür)