Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Büyükçekmece'de Reklam firmasına Corel draw bilen(tercihen+Photoshop) , reklam, tabela , we tasarımı konularında yetiştirilmek üzere stajyer alınacaktır.
Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Logo Sitesi: Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com
mrhba ilanınızla ilgileniyorum istediğiniz programlarıda biliyorum yetiştirilmek üzere iş arıyorum bana camelya_90@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
Bağcılarda ikamet ediyorum..grafikerlik kursunu bitirdim deneyim kazanmak ve kendimi geliştirmek için bu işe ihtiyacım var..Sema Yıldırım..semamfb@hotmail.com (corel,photoshop,freehand üzerine eğitim gördüm..)
kursu bitirdim fakat iş deneyimim yok corel+photoshop+freehand üzerine eğitim aldım kendimi geliştirmek için bu işe ihtiyacım var ..bağcılarda ikamet ediyorum..semamfb@hotmail.com Sema Yıldırım
Bildiğim programlar, photoshop,llustrator,indesing,freehand,CorelDraw,Quark, web tasarım üzerine bildim programlar,Dreamweaver,flash email:gecekumsali@hotmail.com 0543 563 13 77
grafikerlik kursunu bitirdim deneyim kazanmak ve kendimi geliştirmek istiyorum (corel draw,photoshop,freehand,ilüst. üzerine eğitim gördüm..) t.gundog@hotmail.com
mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim
mrb adım cemal 05319575558 bu numaram cemal_huner@windowslive.com buda adresim istediğiniz programları biliyorum ve bu işle ilgileniyorum ulaşırsanız sevinirim
Temel web tasarım ve grafik tasarım eğitimini aldım.Şimdi ileri seviye eğitim almaya başladım ama aynı zamanda piyasaya da adım atmak istiyorum. Bu yüzden siz değerli iş verenlerle çalışmak isterim.
Temel web tasarım ve grafik tasarım eğitimini aldım.Şimdi ileri seviye eğitim almaya başladım ama aynı zamanda piyasaya da adım atmak istiyorum. Bu yüzden siz değerli iş verenlerle çalışmak isterim.