Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Reklam Ajansina yaptigim web sayfasi

Digidigi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kumajans.jpg

daha teslim etmedim yorumlariniza göre düzeltmeler yapip teslim edecegim ...
yorumlar icin simdiden tesekkürler

Nonnstop

🌱Yeni Üye🌱
Sadeliği bende severim ama fazla sade şıklığını kaybetmiş.

atibin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
creative impressive surprising memorable
etkileyici yaratıcı unutulmaz şaşırtıcı

ve böyle basit 2 paragraf yazı + 1 resim (yada slide) den oluşan site hiç yakışık almaz.
en güzel kriterde rakip web siteleri ne yapmış bir bakmak karşılaştırmak daha iyi mi olur acaba...

bu arada yukarıdaki menülerdeki o gölgeler olmamış :(

IVthMehmet

🌱Yeni Üye🌱
creative impressive surprising memorable
etkileyici yaratıcı unutulmaz şaşırtıcı

ve böyle basit 2 paragraf yazı + 1 resim (yada slide) den oluşan site hiç yakışık almaz.
en güzel kriterde rakip web siteleri ne yapmış bir bakmak karşılaştırmak daha iyi mi olur acaba...

bu arada yukarıdaki menülerdeki o gölgeler olmamış :(

Katılıyorum... Ayrıca reklam ajansına yapılacak olan bir web sitesi tasarımı herşeyden önce şık ve yaratıcı olmalı. Nedeni ise reklam ajanslarına ait web siteleri yaratıcılığın ve şıklığın dışında başka bir şeyi kaldıramaz. Bir de işin ticari boyutunu düşünecek olursan, bu reklam ajansına ait web sitesini, o firmaya ait müşterilerin hemen hepsi ziyaret edecektir ve bu senin için çok güzel bir referans kaynağı olacaktır. Ama herşeyden önemlisi emek vermişsin, eline sağlık ama bana kalırsa baya bir düzenleme yapman gerekir.

Atsız1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.colordu.com
Sol üstteki ses açma kapama kısmı yerine yakışmamış gibi, onun haricinde tasarım çizgisi oldukça oturaklı ve sade.