Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu benim firmam değil ben sadece tasarımlarını yaptım baskı merkezi yazılmasını istediler bende yazdım ama sana katılmıyorum zaten dikkat ettiysen sadece baskı değil bi çok iş yapılıyor
Arka kapaktaki kullandığın 3D logoyu ön kapakta kullansaydın bence çok iyi bi kapak yakalardın, kapaktaki atrasyonu kaldırıp önde 3D bence harika dururdu...
slm Arka kapakta bulunan makine fotolarının arasındaki boşluklar eşit olursa bir düzen içinde olur. Ayrıca background renkleriyle de oynamanı tavsiye ederim daha dikkat çekici olabilirdi. Kolay gelsin....
güzel bir çalışma öncelikle, alttaki gri tonu düz değilde daha değişik oval yada kıvrımlı yapsan ve web sitesini önde kullanmışsın birde arkada kullanmasan son olarakda baskı merkezi yazısınıda 3 boyutlu yapsan kanımca süper olur... eline sağlık
Oncelik ile ara yuz tasarim dusuncesi guzel... Yanliz hocam kapaktaki desenler yerine daire daire seklinde kabarciklar olsaydi daha iyi olurdu bence. Cunku, o desenler bu tarz bir calismaya uymuyor bi an perde ve ev esyasi katalogu zannettim ama calisma guzel. Az daha hayal gucunu kullanirsan bence mukemmel bir calisma cikabilir. Basarilar