Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

reklam şirketine logo ve tabela çalışması

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
arkadaşlar eskişehirde yeni açılacak olan bi reklam firması için
logo ,slogan ve tabela çalışması
esreklamtabela1dm2.jpg

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine sağlık kardes guzel olmus

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben beğenmedim, karmaşık, yorucu. Üstelik bu bir reklam firması ise, daha çarpıcı ve dikat çekici bir çalışma olmalı. Şahsen ben olsam, reklam firmasının kendi logosu böyleyse ben iş vermem. Belki biraz fazla sert eleştiri oldu ama, logonun oldukça sade, anlaşılır, akılda kalır ve çarpıcı olması gerek. Yani, çok şeyle, bir sürü detay ile çok şey anlatmaya çalışmak değil, sadece bir espri yada bir numarayla çok şey anlatmak.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Ben beğenmedim, karmaşık, yorucu. Üstelik bu bir reklam firması ise, daha çarpıcı ve dikat çekici bir çalışma olmalı. Şahsen ben olsam, reklam firmasının kendi logosu böyleyse ben iş vermem. Belki biraz fazla sert eleştiri oldu ama, logonun oldukça sade, anlaşılır, akılda kalır ve çarpıcı olması gerek. Yani, çok şeyle, bir sürü detay ile çok şey anlatmaya çalışmak değil, sadece bir espri yada bir numarayla çok şey anlatmak.

bak dostum logo konusunda yapabileceğim pek bi altarnatif yoktu aslında işin aslın benden sadece tabela tasarımı istediler logo değil ben hediye olarak bi logoları olmadığı için öyle pek çarpıcıda olmasa da bi logo yaptım
artık kullanrılar kullanmazlar onu bilemem
ama ayrıca bi kurumsal çalışma isterlerse ona göre senin dediğin tarzda bi logo hazırlarım tabi
ama şimdilik böyle bi niyetleri yok sanırım
yorumların için tşk .

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşım yanlış anlaşılmasın ama
bir reklam firması kendi tabela tasarımını başka bir firmayamı yaptırıyo
kendi bünyesinde grafik-tasarım yapacak kimsemi yok
eğer yoksa o tabelanın üzerinde yazılan işleri kime yaptıracaklar

kusura bakmayın

iyi çalışmalar

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
onu bana değil firmaya sormalısın bence
benden böyle bi çalışma istediler ben de yaptım
ama şunu söyliyeyim daha açılmayan bi yer yani elemanı yok
açılınca tasarım işlerini yapacak bi eleman alırlar sanırım

onurkartal

🌱Yeni Üye🌱
ilk yaptıgın cok yorucu ama yınede bırını solemek gerekırse krmızı sıyah olanı daha sadelestırerek kullanablrler.genel olarak malsef polikrates haklı sanırım:S

sevcan-grafik

🌱Yeni Üye🌱
es yazarken eskişehir sporun rengini ve yazısını kullanmalısın bence kırmızı siyah turuncu kırmızı uymamış zemini krem rengi yap reklamyazısını küçük 2. örnek olur bence

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk çalışma çok göz yoruyor ve karmaşık,ikinci göze daha hoş geliyor reklam firması olduğu için siyah kırmızı yerine daha canlı renkler kullansan daha ilgi çekici olur birde ikinci çalışmada sağ üst köşedeki çemberi biraz aşağı çeksen minik siyah üçgen bütünden ayrı kalmasa sanki daha iyi ve kullanışlı olur.

İyi Çalışmalar Kolay Gelsin

twinblade

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarım ve anlatılmak istenen için dogru yol. ama gerçekten göz yoruyor...

zeyna77

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle emeğine saygı duyarak başlamak istiyorum. şimdi arkadaşım, bir reklam ajansı açılıyorsa o ajansı ancak bir grafiker yönetebilir. bu işin eğitimini almadan, bu konuda yeterliliği olmadan hadi ben ajans açtım derse olmaz. logona gelince, ellerine sağlık ama logo firmayı yansıtmıyor ve çok karmaşa. logo, firmanın kimliğidir ve mümkün olduğunca yalın, anlaşılır olmalıdır. :)