Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar ben geldim. bir kataloğun iç sayfasına hazırladığım imaj çalışma. adres telefon girme ihtiyacı duymadım katalogda yeteri kadar olacaktır. herkese iyi çalışmalar...
değerlendirmen için teşekkürler Yeliz. tarz olarak tasarımı çok basite alan bir yapım olduğu için ok işaretleri bu tasarımda gayet basit duruyo yani amacıma ulaştım:wink: logoyuda 12 sayfalık bir katalogda yeteri kadar kullandığım için küçük tuttum. iyi çalışmalar
güzel bitek diğerlerinin de dediği gibi logonun büyümesi gerek %15 gibi. ve yukarıdaki reklamın nimetlerinden faydalanın yazısının satır aralarını biraz eksiltsen belki ama yine de güzel TEBRİKLER
Gerçekten çok güzel bir çalışma. Bezelye yerine fasulye kullanılsaydı daha manidar olmaz mıydı diye düşünüyorum. Böylece nimet sözcüğüyle bir bağlantı daha kurulmuş olacaktır.