Dilara GENÇYILMAZ
♾️Grafik Gurusu♾️
Logo gerçekten başarılı ama.. Diyaliz Merkezi yazısı çok küçük kalmış sanki? Logo'nun küçükdüğü halinde nokta gibi gözüküyor.. Biraz büyütsen mi acaba ..
bak şimdi bu üçüde ilkinden daha iyi durdu ama seçim yapmak gerekirse 2 numara logoya oturmuş diyebilirim... Eline sağlık İnan...
Bende fontun değişmesi konusunda hemfikirdim.
2.logo daha hoş görünüyor(fontu)...Ama uygulama ve renk açısından gayet başarılı.
Tebrik ederim canım
Emeğine sağlık.
Bu logolardan seçim yaparsak bencede 2. logo daha güzel olmuş altına uzattığın kırmızı çizginin sonu ile L harfi daha güzel özdeşleşmiş bir bütün oluşmuş.Emeğine sağlık![]()
2. logo diyorum ama, bence "böbrek" ya da "R" boyutlarıyla oynamalı ve ilk denemedeki gibi denk getirmelsiniz.
iyi çalışma. fikir çok güzel. tebrik ediyrum.
iyi çalışmalar
son yüklediğin görsellere baktığımda ;
*1'inci çalışmandaki font'un yüksekliğinde
*2'nci çalışmadaki font'un ahengini yakalarsan sanırım bu iş bitmiş olur![]()
logonun yapılışı ve mantığını oturtman ayrıca güzel olmuş
eline sağlık inan'cım
İnanım logoda çıkış noktan çok zekice olmuş bencede 2.logo gayet başarılı canım emeğine sağlık...
2. Logo olmuş İnan bence çok güzel![]()
Emeğinize sağlık
Böbrekten yola çıkmak çok iyi bir fikir olmuş :wink:
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar
Logo gerçekten başarılı ama.. Diyaliz Merkezi yazısı çok küçük kalmış sanki? Logo'nun küçükdüğü halinde nokta gibi gözüküyor.. Biraz büyütsen mi acaba ..
Zaman ayırıp inceleyen ve yorum yazan herkese teşekkür ederim.
sizin işlerinizi zaman ayırıp incelemek keyifli.. biz teşekkür etmeliyiz sanırım![]()
Fikir için böbrek kullanman elbette çok iyi. peki çizimin böbreğe benzemiş mi? böbrekten esinlenip çizdiğin insanların üzerine şemsiye gibi bir çizgi çeksen, hem böbrek şeklini vurgulamış hem de koruma hissi uyandırmış olurdun... fontla ilgili çok sıkıntı yok bence, ilk yaptığın oldukça orijinal, belki yazıyı biraz daha büyütebilirsin, Kırmızı çok iyi bir seçim. Genel olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim...
Tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş.Kişilerin başarıları yaptığı işlerle doğru orantılıdır.Grafikerlik ve tasarımcılığı bir adım öteye taşımak mesleklere yazılan grafiker ibareleriyle değil,yapılan araştırmalar ve ortaya çıkarılan işlerle mümkündür...Tekrar tebrikler...
herşey guzel ellerine saglık.
fakat biraz daha oynansa fontla ve diğeriyle ölçülü olsa daha ıyı olurdu dıyorum bende
guzel çalışma (Y)