Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

renk paletini nasıl sıfırlarım?

kgozde

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar renk paletım o kadar karıştıki sıfırdan kurmak istiyorum. İptal etmek istediğim renkleri edebiliyorum ama ben eklemeyi nereden yapağım. tamam girdiğim yerde ekleme kısmıda var ama Tolls-Palette editor kısmından eklemede yapabılıyorum fakat her rengın kac magenta kac yellow yada kac cyan olduğu ben nerden bılıcem. Ayrıca bılmek zorundamıyım kolay yolu yokmu bunun ? bir secenekten magenta diyeyım 0-0-100-0 derece magenta acılsın karsıma . UMARIM ANLABILMIŞIMDIR :)

Benzer konular

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Paletin başındaki ok simgesine tıklayın. Açılan menüden Show Color Names!i işaretleyin. Renkler palette isimleriyle gözükecektir.

kgozde

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım dediğin işi beceremedim :( ama kurcalarken başla bi yöntem buldum sanırım beni doğrularsan sevinirim. Select colour menüsünde aşağıda name yazan yerden ogreğin black diyorum 0-0-0-100 black cıkartıo yada cyan diyorum 100-0-0-0 ı verio bunlar tamam oluyor.doğru değilmi bana sorun cıkarmaz baskıda ?

kgozde

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Buldum buldum dedeğin yeri :D yaşasın tam istediğim gibi işte çok teşekkür edrim ilk başta benım saflığıma geldi göremedim :) çok sağol yön gözterdiğin için

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
:). Varsayılan renk paletindeki renklerin tamamı Corel tarafından isimlendirilmiştir. Cyan yazdığında çıkan renk %100 Cyandır. Hiç bir sorun yaşamazsın. Ayrıca sana gösteridğim yöntemi diğer paletlerde de kullanabilirsin. Özellikle spot paletlerde çok işe yarar. Ayrıca kendi özel renk paletindeki renklere isim verebilir aynı şekilde bu renkleri de kullanabilirsin.

Kolay gelsin.

kgozde

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yardımın için çok teşekkür ederim.