FB_SeMiH
🏅Acemi Tasarımcı🏅
başlıyoruz;
1.file>new ile istedğimz boyutta resmimizi açalım ve background siyah olsn
2. yazımızı yazıyoruz ardından layer > new layerden yeni layer açıyoruz duman fırçamızı uyguluyoruz..ama rengi beyaz olsn.
3.Layer > new layer diyoruz yeni layer oluşturuyoruz.Ama önemli olan kısım burası yeni layerimiz yazı layerimizin üstünde olcak unutmayın.... devam edelim. ardından Gradient tool seçiyoruz ve resmin sol alt kenarından şöyle bi çizik atıyoruz..ben rengi kırmızı seçtim..
bu çiziği attıktan sonra aşığadki gibi olucak ardından 4 bir yandan farklı renklerde gradient uygulaya bilirsiniz.uyguladıktan sonra blending modunu overlay yapın.
overlay yapmadan ;
overlay yaptıktan sonra ;
işlemimiz burda bitti ama isterseniz değişik efektler uygulayablrsnzz ...
inş yardımcı olabilmişimdir..
----------------------
psd:
RapidShare: Easy Filehosting
umarım faydalı olr ...
1.file>new ile istedğimz boyutta resmimizi açalım ve background siyah olsn

2. yazımızı yazıyoruz ardından layer > new layerden yeni layer açıyoruz duman fırçamızı uyguluyoruz..ama rengi beyaz olsn.

3.Layer > new layer diyoruz yeni layer oluşturuyoruz.Ama önemli olan kısım burası yeni layerimiz yazı layerimizin üstünde olcak unutmayın.... devam edelim. ardından Gradient tool seçiyoruz ve resmin sol alt kenarından şöyle bi çizik atıyoruz..ben rengi kırmızı seçtim..

bu çiziği attıktan sonra aşığadki gibi olucak ardından 4 bir yandan farklı renklerde gradient uygulaya bilirsiniz.uyguladıktan sonra blending modunu overlay yapın.
overlay yapmadan ;

overlay yaptıktan sonra ;

işlemimiz burda bitti ama isterseniz değişik efektler uygulayablrsnzz ...

inş yardımcı olabilmişimdir..
----------------------

psd:
RapidShare: Easy Filehosting
umarım faydalı olr ...