Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resim çalışmalarım (yorumlarınızı bekliyorum..)

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar ben güzel sanatlar lisesi mezunuyum yetenek sınavlarına hazırlanıyorum çalışmalarımı burdan sizlerle paylaşıcam yorumlarınız bana ışık olacaktır lütfen esirgemeyin
spa0711uh0.jpg

dscn5232nb5.jpg

spa0703gi1.jpg

spa0828wv1.jpg

spa0826ip5.jpg

Benzer konular

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
haddim olmayarak cevap vereyim bilgimce...

Çizerken kendinizi zorluyorsunuz gibi bir şey yansımış çizimlerinize... Anatomi önemli biliyorsunuzdur... ona dikkat edin... yapıyı iyice inceleyip çiziniz... ayrıca bazı ayrıntıları atlamışsınız... mesela masadaki defterde sayfalar kıvrılmış, oval ama yazı düz... böyle şeylere dikkat etmeniz gerekiyor... sandalyedeki oturan bayanda ışık yönünü dikkate almamışsınız, bu yüzden gölgelendirmede az eksiklik var gibi görünüyor...

umarım faydalı olur düşüncelerim... ancak ustalarımız eminim daha güzel ve etkili yorumlarda bulunacaklardır...

emeğinize sağlık...

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkür ederim.. Çizerken kendimi zorlamıyorum ama çizgilerim tutuk farkındayım.. gölgelendirme yaparken ışığı dikkate almadım çok sıkılmıştım çünkü:blush:

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
çaydanlığın açısında da bir gariplik var... sanki her an öne düşeceklermiş gibi bir hava yaratıyor...
bir şey daha eklemek istiyorum izninle (çaydanlığa takmış durumdayım :) ) eğer saplarını oradaki gibi görürsen ağız kısımlarını o kadar detaylı ve geniş açıda görmen bana göre mümkün değil...

Son düzenleme:

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet haklısın şaşkın köfte:lol: teşekkür ederim yorumun ve ilave yorumun için..

ByGurdalGoymen

🌱Yeni Üye🌱
Orantısız Çizimin Var... Sanırım Bunları Ölçülendirmeden çiziyosun... 2. Resimde Kadının Sağ Kolu Yamuk, Kendisini Kasıyomuş Gibi Duruyor Ayağını da Fazla içe Doğru Çizmişsin... İnşallah Başarabilirsin sınavını :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler yorumunuz için modeli ölçülendirerek çizdim ama diğerlerinde ölçü almadım kolundaki yamukluğun farkındayım sonradan düzelttim sınavda inşallah başarılı olurum:smile:

yolcu..

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence güzel çalışmalar.sonuncuyu çok beğendim.başarılarınızın devamını dilerim..

<tsunami>

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık ben de pc atabilsem çalışmalarımı sizlerle paylaşıcam ama malesef çalışmalarımı pc aktaramıyorum ne yapsam.neyse

paylaşım için teşekkürler...

onuraskin

🌱Yeni Üye🌱
Güzel sanatlar lisesine göre çok basit çalışmalar ilk obje çiziminde hatalar fazlasıyla var ve imza kesinlikle işin üzerine atılmaz güzel sanatlar lisesi mezunu olan birinin bunları bilmesi gerekir desende kompozisyon sorunu var kompozisyon sorunun affedilmeyecek hatalardan biridir etüte girmen gerekmektedir deseni albenili kılmak için yağlı boya ona hiç girmeyeceğim yağlı boyanın kara kalem çalışmasıda cok tutuk ve sanatsal değer taşımıyor bu türden arabesk çalışmalarla sınava hazırlanmanı tavsiye etmem iyi bir imgesel ve desen yaparsan sınavı kazanırsın.

loockle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sinava son bir ay kaldı iyi çalışman lazım :)

*GrAfIkEr*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar ben grafik lise3 sinif ögrencisiyim belki haddime deil ama cidden caydanlik ölemi duruodu cok merak ettim

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
çaydanlıkta simetrik yok ayrıca caydanlıgın agız kısmı o kdar ayrı olmas
çizimin kötü değil ama gölgelendirmen zayıf dendiği gibi tutuk ve korkak atıyorsun çizgilerini ,elini serbest bırakmalısın
çizgilerin çok yumuşak tabiki yumuşak olması gereken yerlerde kullanıcaksın gercegini koymasan bilemezdim ama resimdeki vurguları çiziminde bulamadım ....

başarılar

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gercegini koymasan bilemezdim ama resimdeki vurguları çiziminde bulamadım ....

başarılar
yorumunuz için teşekkürler fakat alıntı yaptığım cümlenizden ne demek istediğinizi anlayamadım. "gerceğini koymasan..." derken neyi kastettiğinizi açıklar mısınız?
arkadaslar ben grafik lise3 sinif ögrencisiyim belki haddime deil ama cidden caydanlik ölemi duruodu cok merak ettim
çaydanlık öyle durmuyordu tabiki :smile: 5-10 dakikada yapılmış bir çizim misafirlikteydim elim boş durmasın diye yapmıştım kağıttanda anlaşılıyordur zaten oran orantıya dikkat etmedim...

Bu da yeni çalışmam..

dscn5246hm9.jpg

madame.naz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir yeni çalışma daha yorumlarınızı esirgemeyiniz..
dscn5251vu7.jpg

*GrAfIkEr*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evt oran orantiya dikkat etmemissin ama yinede eskiz olsa bile resim yaparken oran oranti en önemli unsurdur sen karakaleme daha cok agirlik vermissin gibime geldi caydanlikta

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gölgelendirmeler bence güzel olmuş
Anotomideki hatalar, çok çalışmakla giderilebilir
Kolay gelsin

psparadox

🌱Yeni Üye🌱
haddim olmayarak cevap vereyim bilgimce...

Çizerken kendinizi zorluyorsunuz gibi bir şey yansımış çizimlerinize... Anatomi önemli biliyorsunuzdur... ona dikkat edin... yapıyı iyice inceleyip çiziniz... ayrıca bazı ayrıntıları atlamışsınız... mesela masadaki defterde sayfalar kıvrılmış, oval ama yazı düz... böyle şeylere dikkat etmeniz gerekiyor... sandalyedeki oturan bayanda ışık yönünü dikkate almamışsınız, bu yüzden gölgelendirmede az eksiklik var gibi görünüyor...

umarım faydalı olur düşüncelerim... ancak ustalarımız eminim daha güzel ve etkili yorumlarda bulunacaklardır...

emeğinize sağlık...

Kesinlikle katılıyorum

grafik_err

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
caydanlıkk hariçç digerlerine bayıldımm süper çizmişsin kardeşimm ..!!! emegine saglık..))