Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Resim format değiştirme

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Window'dan PATHFİNDER panelini açıp S harfini en üste al ve sonrasında S harfinin delip gelmesini istediğin tüm objelerin üstüne al (S en üstte olsun) elipsle gösterdiğim buton'a tıkla.

73732931.jpg

trial

🌱Yeni Üye🌱
Ben hayatımda böyle kullanışsız bir program görmedim. Amacı bu olmamasına rağmen şu yapmak istediğimi solidworks ile 10sn de yapabiliyorken amacı bu olan bir programla saatlerimi yedi ve hala olmadı. Uğraşıyorum bir gelişme olursa tekrar buraya yazarım.

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Bunca emekten anlatımdan yardımdan sonra bunları söylemen üzdü beni :(boşuna uğraştık o zaman hacı :(

trial

🌱Yeni Üye🌱
Hocam sana birşey dediğim yok eline koluna sağlık. Sen olmasan bunları bile yapamazdım ama o kadar basit olabilecek bir programı bu kadar zor hale getirmek büyük bir başarı. Bu konuda adobeyi kutlamak lazım.
Solidworks ile şu yaptığım çizimi, programı hiç bilmeyen biri 2-3dk yapabilir. Neden bu kadar zorlaştırmışlar anlamış değilim. Sırf eğri yapamadım diye S oluşturdum, daireler çizdim diğerine göre ayne yere yapıştırdım bir sürü iş çıkarttı. Eğriyi çizebilseydim hiç uğraşmayacaktım. Ya da onu geçtim renk menüsünde arkaplan rengi olsaydı (kareli damalı alan gibi) doğrudan arka plana atma olsayda o bile yeterdi. Çok karışık bir program.

Sakın yanlış anlama sitemim sana değil. Tekrardan teşekkür ediyorum yardımların için.

hazbek

🌱Yeni Üye🌱
dostum aslında illustrator kullanımı son derece rahat bir program sorunun da çözümü gerçekten 2 dakikanı almayacak cinsten gerçi arkadaş belirtmiş sorunun çözümünü ama bi iletişim sıkıntısı olmuş sanırım benim anlayabildiğim kadarıyla istediğin şey logonu webde ya da herhangi bir programda kullanırken arkaplan ne ise s nin altından görünmesi yani logondaki dairenin içindeki s nin transparan olması bunu nasıl yapabileceğini aiden aldıgım screenshotla gösterdim umarım yapabilirsin işine yarar kolay gelsin.

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
O işlemi seninde söylediğin gibi bende anlattım ama işte arkadaşa karışık gelmiş :) yeni başladığı içindir aslında 4-5 saniyemizi alır yani resimde görüldüğü kadar kolay...Arkadaş 3d solidworks'cu olduğundandır belki :D

Bu arada en son koyduğum resmi internetten buldumda göstermeye çalıştım :D diğer pcde programlarım yoktu :D:D tşkler resimde güzel anlatmışsın :alkis:

trial

🌱Yeni Üye🌱
Söylediğinizi yeni bir dosya üzerinde denediğimde oluyor. Ancak kendi çalışmam üzerinde denediğimde olmuyor. Sorun nerede bulamadım.

Sizin açınızdan bir sorun yok 4-5sn de yapabiliyorsunuz ama bilmeyen biri için zor. Allah sizlerden razı olsun burada yardımcı oluyorsunuz yoksa işimiz zor :)

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Sen çünkü S harfini çizmemişsin :D üzerine elipsler koyarak kapatmışsın! o yüzden punch işlemi zor oldu senin için :)
adszuh.png

trial

🌱Yeni Üye🌱
O şekilde çizebilseydim olurdu ama onu kullanmak ayrı bir sanat :)
Normal bir S harfi ile tam olarak o şekil çıkmadı bende yuvarlaklarla son halini vermeye çalıştım ancak oldu ama bu seferde yukarıda anlattığım sorun oldu.