Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam resim : adı üzerinde çizilen (karakalem,tablo yağlı boya,vs...) Fotograf: Anı yaşamın o anını karelere yansıtmak ...anı çekmek.
Aslında Fotoğraf yazılımı yunancadır . Yunancada fotograf açılımı ışık ve gölgedir. fotograf ışık ve gölgelerin oluşturduğu renklerin desteklediği bir renk yansımasıdır.. buda benim görüşüm saygılar..
Doğru dersiniz demesine ama maalesef doğru bilinmiyor ounun için forum açtım. + olarakta yazım ve imla hatalırımız o kadar çok ki hatalı olan tabelaları reklamları fotoğraflayıp bir kolleksiyon yapacam dijital ortamda derleyecem. İnşalllah bu isteğimi gerçekleştirirsem burada yayınlarım.
açtığınız şey forum değil sadece forumda bir konudur...yapacam değil yapacağım ve derleyecem değil derleyeceğim...resim ve fotoğraf ayrımını dikkate alan biri bunları da dikkate alırsa seviniriz..
Doğru dersiniz demesine ama maalesef doğru bilinmiyor ounun için forum açtım. + olarakta yazım ve imla hatalırımız o kadar çok ki hatalı olan tabelaları reklamları fotoğraflayıp bir kolleksiyon yapacam dijital ortamda derleyecem. İnşalllah bu isteğimi gerçekleştirirsem burada yayınlarım.
Resim ve fotograf hakkında pek çok şey söylendi bende ekleme ihtiyacı hissetmiyorum.İmla hatalarının üzerine durmanız hoşuma gitti."+" yerine "birde" kelimesini kullanmak iyi bir başlangıç ve örnek olacaktır.Saygılar.
evet yazım hataları çok önemli mesela sizin yazdığınız gibi olmamalı yapacam değil yapacağım derleyecem değil derleyeceğim olmalı hehe reklam dikkat gerektirir !