Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

resımdekı fontr nedır__

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resımdekı font nedır?
playeraj.jpg

Benzer konular

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
arial bold yazı tipi üzerinde çalışılmış

ctrl+Q sonrası ctrl+k sonra harfler üzerinde oynayın..p ve r harfinin ortalarına uyumlu diktdörtgen çizin dışına taşırın.. geçirme yapın.. böylece p ve r harflerinin ortası dışa doğru boş kalacaktır..inşallah yardımcı olabilmişimdir..:)

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
ctrl+Q sonrası ctrl+k sonra harfler üzerinde oynayın..p ve r harfinin ortalarına uyumlu diktdörtgen çizin dışına taşırın.. geçirme yapın.. böylece p ve r harflerinin ortası dışa doğru boş kalacaktır..inşallah yardımcı olabilmişimdir..:)

mesajı aksu-sdu ya yazacaktınız bede ona yazmıştım ilavaten dikdörgeni ve harfi seçip trim butonuna basınca tamamen o kısmı boşaltır

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
mesajı aksu-sdu ya yazacaktınız bede ona yazmıştım ilavaten dikdörgeni ve harfi seçip trim butonuna basınca tamamen o kısmı boşaltır

ben sizin yazınıza devam niteliğinde düşünmüştüm..:) teşekkür ederim arkadaşım..geçirmek kelimesiyle trim butonunu kastedmiştim..:) ama siz daha güzel açıklamışsınız..

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cok tesekkur ederım o sekılde duzenlemek aklıma gelmıstı ama bu font ıle baska kelımlerde ıstedıler benden ondan fontun adını bulmam daha saglıklı olacak sanırım teşekkürler.

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
cok tesekkur ederım o sekılde duzenlemek aklıma gelmıstı ama bu font ıle baska kelımlerde ıstedıler benden ondan fontun adını bulmam daha saglıklı olacak sanırım teşekkürler.

fontun adı arial bold zaten siz istenilen yazıları bu yoldan halletmelisiniz