https://img217.imageshack.us/i/ezelh.jpg/:rofl:
Q qzan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 31 Mar 2011 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 5 Nis 2011 #1 https://img217.imageshack.us/i/ezelh.jpg/:rofl: Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Nis 2011
basilic Memento mori ! 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eyl 2009 Mesajlar 3,134 Tepkime puanı 221 Konum İstanbul 5 Nis 2011 #2 1. Konunuz yanlış yerde. 2. Başlığınız düzgün değil. 3. Sonunda gülecek ne var hiç anlamadım. 4. Forum kuralarını bir daha okuyun !...
1. Konunuz yanlış yerde. 2. Başlığınız düzgün değil. 3. Sonunda gülecek ne var hiç anlamadım. 4. Forum kuralarını bir daha okuyun !...
Q qzan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 31 Mar 2011 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 5 Nis 2011 #3 basilic' Alıntı: 1. Konunuz yanlış yerde. 2. Başlığınız düzgün değil. 3. Sonunda gülecek ne var hiç anlamadım. 4. Forum kuralarını bir daha okuyun !... Genişletmek için tıkla ... k.bkmayın bende yeni üye oldgum için böle oldu bir daha olmaz :/ herkes anasının karınında ögrenmiyor ya zamanla olmaz heralde
basilic' Alıntı: 1. Konunuz yanlış yerde. 2. Başlığınız düzgün değil. 3. Sonunda gülecek ne var hiç anlamadım. 4. Forum kuralarını bir daha okuyun !... Genişletmek için tıkla ... k.bkmayın bende yeni üye oldgum için böle oldu bir daha olmaz :/ herkes anasının karınında ögrenmiyor ya zamanla olmaz heralde
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 6 Nis 2011 #4 qzan' Alıntı: k.bkmayın bende yeni üye oldgum için böle oldu bir daha olmaz :/ herkes anasının karınında ögrenmiyor ya zamanla olmaz heralde Genişletmek için tıkla ... Üye olurken okudum diye onayladığınız kuralları okumuş olsaydınız böyle bir sorun yaşamazdınız. Kurallara uygun konu açmadığınız zaman talebinize yeterli zamanda cevap almanız zorlaşacaktır.
qzan' Alıntı: k.bkmayın bende yeni üye oldgum için böle oldu bir daha olmaz :/ herkes anasının karınında ögrenmiyor ya zamanla olmaz heralde Genişletmek için tıkla ... Üye olurken okudum diye onayladığınız kuralları okumuş olsaydınız böyle bir sorun yaşamazdınız. Kurallara uygun konu açmadığınız zaman talebinize yeterli zamanda cevap almanız zorlaşacaktır.
Q qzan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 31 Mar 2011 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 6 Nis 2011 #5 Nihat BAYSAL' Alıntı: Üye olurken okudum diye onayladığınız kuralları okumuş olsaydınız böyle bir sorun yaşamazdınız. Kurallara uygun konu açmadığınız zaman talebinize yeterli zamanda cevap almanız zorlaşacaktır. Genişletmek için tıkla ... tabiiki bir daha olmaz
Nihat BAYSAL' Alıntı: Üye olurken okudum diye onayladığınız kuralları okumuş olsaydınız böyle bir sorun yaşamazdınız. Kurallara uygun konu açmadığınız zaman talebinize yeterli zamanda cevap almanız zorlaşacaktır. Genişletmek için tıkla ... tabiiki bir daha olmaz