Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uygun ışıkta çekilmiş resmi corel trace ile cizgiye çevirebilir üzerinde az bir oynama ile bu sonucu alırsın. Bence farklı bir sonuç almak istiyorsan mimiklerini çiz
Merhaba. Çiziminiz güzel ama bence görüntüye göre başın üst kısmı daha büyük ve belirgin çene kısmı daha küçük ve içeride olabilir çeneyi çok dışarıya çıkartmışsınız. İyi bir çizgi film çizebilirsiniz. başarılar..
arkadaşlar bu tür çizimlerin vektörlerinide paylaşırsanız daha iyi olur hem öğrenmeye çalışan arkadaşlar için merak uyandırıcı olur hemde o şekilde yapılan hataları daha iyi bilen arkadaşlarımız coreli yanlışları daha iyi görüp uyarıda bulunabilirler.
çene çok kötü olmuş sonradan elips eklenmiş gibi duruyor ayrıca gözlerin ikisi aynı hizeda değil ve badide kırımlar var o kırımlar kolla aynı hizada değil
ben hiç yapamadığım için sizi taktir etmek durumundayım. ellerinize sağlık. ya bide ben kendi fotomu vectorel haline getirsem başka bişi istemiyorum. hepsi kolay da saçlarımı tuhaf taradığım için gözüm kesmiyor
ben hiç yapamadığım için sizi taktir etmek durumundayım. ellerinize sağlık. ya bide ben kendi fotomu vectorel haline getirsem başka bişi istemiyorum. hepsi kolay da saçlarımı tuhaf taradığım için gözüm kesmiyor
arkadaşlar... filiz hanım kendisini çizmiş ve resim yeteneği konusunda fikir soruyor galiba. resmi çizen veya çizilenin güzelliği ile ilgili bi sorunu yok bence. bana kalırsa bu tarz yanıtlar yerine birazda yetenek güzelliğini yorumlasanız.
burun ben yorumluyorum.
filiz hanım resim çizimi güzel save ve düz hatlar kullanmışşsınız yani bir nevi çizgi karekter oluşturmussunuz. genel olarak oran ve oantılar uymuş. hoş bir çizim. ama aynı resmi biraz daha uğraşıp gölge ve ışık oyunlarını da katabilirseniz daha güzel olacaktır. bence resim yeteneğiniz de bu şekilde çeşitlendirebilirsiniz düşüncesindeyim...
bu arada şunu da belirtmek isterim "Poca Hontas" a benzemiş çizdiğiniz resim. çizgi film yapımcıları sizden karekrekter isteyebilirler. çalışmalarınız artırmanızı tavsiye ederim
bunun cinsiyetle bi ilgisi yok bi çalışma yapıyoruz ve aynı mesleği paylaştıgımız arkadaşların yorumunu alıyoruz eksik olan farkedemediğimiz yerleri görmek açısından sadece bu konuda deil diğer konulardada herkez gereken yorumu zaten yapıyor