Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni bir döküman açın, açarken gelen ekranda aşağıda advanced sekmesini açın ordan rgb yi seçin döküman rgb olucak. sonra önceki işi copy paste yapabilirsiniz. Bu işlem sırasında renkleri çevirmek isteyip istemediğinizi soracaktır evet dersiniz
yeni bir döküman açın, açarken gelen ekranda aşağıda advanced sekmesini açın ordan rgb yi seçin döküman rgb olucak. sonra önceki işi copy paste yapabilirsiniz. Bu işlem sırasında renkleri çevirmek isteyip istemediğinizi soracaktır evet dersiniz
Yeni rgb dosyasını oluşturdum ama jpg dosyasını yeni dosya içine sürüklerken bir uyarı gelmedi.ve rgb uzantılı kayıt edemiyorum... copy paste tan kastınız boş rgb sayfası içine çizimimi sürüklemekmidir?....
Yardım edebilecek başka arkadaş varsa sevinirim...
Aşağıda yazdıklarım CS4 içindir. CS3'te tam olarak aynı mıydı hatırlamıyorum. Ama denemenizde yarar var..
Çalışmanızı RGB renk moduna çevirmek için File > Document Color Mode > RGB Color seçeneğini kullanabilirsiniz
Veya muhtemelen çalışmanızı RGB modda kullanabilmek için AI formatından farklı bir formatta kaydetmeniz gerekecektir. Bu durumda JPG olarak kaydederken, JPEG Options penceresinde Color Model olarak RGB'yi seçerek kaydetmeniz yeterlidir.
Umarım faydalı olur. Kolaylıklar diliyorum.
Ayrıca flood yapmamak için mesajınıza eklemeler yapmak istediğinizde lütfen Düzelt butonunu kullanınız.
resimleriniz embed değilse bunları PS de açıp rgb ye çevirebilirsiniz, embed ise, benim cs2 ye kadar tüm modellerde bahsettiğim yol işe yarar daha alt modelleri kullanmadığım için onlar hakkında yorum yapmıyorum. rgb bir döküman açtıysanız oraya taşıdığınız ya da orda çizdiğiniz her vektör ve embed resim rgb olur. ( uyarı versin ya da vermesin... ) Ancak link resimleri dediğim gibi ps de açıp RGB ye çevirmeniz gerekir...