Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rihanna illüstrasyon çalışmam

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
rihannak.jpg

Kullanılan Program: Photoshop Cs3
Mouse ile çizilmiştir.

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel çalışma olmuş, yalnız kadın biraz kel galiba :)
PS de ancak bu kadar yapılabilir.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim.Bayan kel değil,alnı açık:) Orjinalinde de öyle yani.

fretzly

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mouse ile yapılan çizim için gayet başarılı bence. mağrifetlerini tablet üzerinde de görmek isterdim bilgilknur :angel: emeğine sağlık...

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmayı kısa sürede bitirmek yerine uzun süreli çalışıp daha iyisini yapabilirsiniz detaylara girerek...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmayı kısa sürede bitirmek yerine uzun süreli çalışıp daha iyisini yapabilirsiniz detaylara girerek...

Cengiz' e kesinlikle katılıyorum.

Sizde büyük bir azim görüyorum sürekli bir şeyler üretme çabası, bu çok güzel bir şey; fakat çalışmalara biraz daha zaman ayırıp daha güzel şeyler çıkarabilirsiniz.
Biraz daha ayrıntılara dikkat diyorum :)

Emeğinize sağlık, kolay gelsin.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
saçlara biraz daha özen lütfen :)

Ya ciden elimden geleni yapıyorum:)Hani özensiz kaldı aman kalsın dediğim hiç bir nokta bırakmamaya çalışıyorum ama bi anda olmuyor,zamanla hatalarımı farkediyorum.Teşekkür ederim:)

mouse ile yapılan çizim için gayet başarılı bence. mağrifetlerini tablet üzerinde de görmek isterdim bilgilknur :angel: emeğine sağlık...

Teşekkür ederim,tablet deneyimim hiç olmadı,mouse ile cidden zor ama önce zor ile yapabilmeliyim.

Aslında hiç de kısa sürmüyor:) Çok emek veriyorum eksik birşeyler kalmasın diye ama yinede farketmediğim noktalar kalıyor,bunları da yorumlarla ancak farkedebiliyorum.Teşekkür ederim.

Cengiz' e kesinlikle katılıyorum.

Sizde büyük bir azim görüyorum sürekli bir şeyler üretme çabası, bu çok güzel bir şey; fakat çalışmalara biraz daha zaman ayırıp daha güzel şeyler çıkarabilirsiniz.
Biraz daha ayrıntılara dikkat diyorum :)

Emeğinize sağlık, kolay gelsin.

Teşekkür ederim blueden ilgin için:) Zamanla daha iyi olucak inşallah.

yalnızımm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence saclar ve özelliklede kaşları kötü olmuşş

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buruna dikkat et hatalı gölgelemelerde fena değil ama geçişler çok keskin ayrıca küpeye metal etkisini hissettir.Küpe kulağn içinden çıkıyor onlarada dikkat et başarılar diliyorum.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence çok güsel olmuş tekrikler :smile:

Teşekkür ederim.

bence saclar ve özelliklede kaşları kötü olmuşş

Kötü olmuş dimi:)

Buruna dikkat et hatalı gölgelemelerde fena değil ama geçişler çok keskin ayrıca küpeye metal etkisini hissettir.Küpe kulağn içinden çıkıyor onlarada dikkat et başarılar diliyorum.

Çok yeniyim geliştirmeye çalışıyorum,hatasız yapabilmek benimde amacım tabiiki.Teşekkür ederim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Detaya girmiyorum..Ama mouse ile gerçekten azimli çalışmışsın. Tebrik ederim..
Herşeyden önce çizim yapabilecek vaktinin olması gerçekten çok güzel..Ön plan kadar arka plan görsele de geçiş yapki çizgi hava da kalmasın..Kolay gelsin..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Detaya girmiyorum..Ama mouse ile gerçekten azimli çalışmışsın. Tebrik ederim..
Herşeyden önce çizim yapabilecek vaktinin olması gerçekten çok güzel..Ön plan kadar arka plan görsele de geçiş yapki çizgi hava da kalmasın..Kolay gelsin..

Öncelikle teşekkür ederim,Çizim yapabilecek vaktim evet var ama bu iyi mi kötümü bilemiyorum,çünkü henüz bir işim yok:)Asıl yaptığım işi ,grafikerlik konusunda kendimi geliştirebilmek için bıraktım inşallah buna değer.Arkaplan konusuna gelince referans aldığım fotoğrafta arka plan bu şekildeydi,bende farklı bi kaç arkaplan denedim ama biraz kalabalıklaştı o yüzden de bu şekilde aslına uygun olarak bitirdim.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Referans fotosu sadece ilüstre içinse arka plan senin ellerinde..birebir olucak diye kaide yok:p ama yavaş yavaş bu konuyuda işle..kolay gelsin..

mygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gözlere bayıldım,elleriize sağlık,genel olarak da hoş bir çalışma.Bu denli güzel çalışmaları forumda görmek umut verici.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
saçın üzerinde kürk manto falanmı var anlamadım.ama genel olarak iyi iş çıkarmışsın.