Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizde büyük bir azim görüyorum sürekli bir şeyler üretme çabası, bu çok güzel bir şey; fakat çalışmalara biraz daha zaman ayırıp daha güzel şeyler çıkarabilirsiniz. Biraz daha ayrıntılara dikkat diyorum
Ya ciden elimden geleni yapıyorumHani özensiz kaldı aman kalsın dediğim hiç bir nokta bırakmamaya çalışıyorum ama bi anda olmuyor,zamanla hatalarımı farkediyorum.Teşekkür ederim
Aslında hiç de kısa sürmüyor Çok emek veriyorum eksik birşeyler kalmasın diye ama yinede farketmediğim noktalar kalıyor,bunları da yorumlarla ancak farkedebiliyorum.Teşekkür ederim.
Sizde büyük bir azim görüyorum sürekli bir şeyler üretme çabası, bu çok güzel bir şey; fakat çalışmalara biraz daha zaman ayırıp daha güzel şeyler çıkarabilirsiniz. Biraz daha ayrıntılara dikkat diyorum
Buruna dikkat et hatalı gölgelemelerde fena değil ama geçişler çok keskin ayrıca küpeye metal etkisini hissettir.Küpe kulağn içinden çıkıyor onlarada dikkat et başarılar diliyorum.
Buruna dikkat et hatalı gölgelemelerde fena değil ama geçişler çok keskin ayrıca küpeye metal etkisini hissettir.Küpe kulağn içinden çıkıyor onlarada dikkat et başarılar diliyorum.
Detaya girmiyorum..Ama mouse ile gerçekten azimli çalışmışsın. Tebrik ederim.. Herşeyden önce çizim yapabilecek vaktinin olması gerçekten çok güzel..Ön plan kadar arka plan görsele de geçiş yapki çizgi hava da kalmasın..Kolay gelsin..
Detaya girmiyorum..Ama mouse ile gerçekten azimli çalışmışsın. Tebrik ederim.. Herşeyden önce çizim yapabilecek vaktinin olması gerçekten çok güzel..Ön plan kadar arka plan görsele de geçiş yapki çizgi hava da kalmasın..Kolay gelsin..
Öncelikle teşekkür ederim,Çizim yapabilecek vaktim evet var ama bu iyi mi kötümü bilemiyorum,çünkü henüz bir işim yokAsıl yaptığım işi ,grafikerlik konusunda kendimi geliştirebilmek için bıraktım inşallah buna değer.Arkaplan konusuna gelince referans aldığım fotoğrafta arka plan bu şekildeydi,bende farklı bi kaç arkaplan denedim ama biraz kalabalıklaştı o yüzden de bu şekilde aslına uygun olarak bitirdim.