Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

roland bn-20 hakkında ?

StephaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.otosticker.com
arkadaşlar herkeze iyi forumlar öncelikle.

bu makina daha oldukça yeni fakat kapladığı alana göre baskı boyutu beni çok cezbediyor ciddi manada bu makinayı almayı düşünüyorum. fiyatı 20 bin tl civarında dönüyor. yurtdışı fiyatları 6 - 8 bin usd kadar ama türkiyede böle nedense. tanıyan bilen fikri olan varmı acaba eco-sol max boya sistemi metalik boya kartuş sistemi felan var. çok estetik duruyor çok fazla yönden bana olumlu geldi. baskı ömrü araç üzerinde nasıldır. fikri olan paylaşırsa cok sevinirim çok teşekürler.

Benzer konular

digitalmaster

🌱Yeni Üye🌱
BN-20 oldukça kullanışlı bir makine diyebilirim, Roland'ın VS serisi makinelerini biliyorsanız onların masaüstü boyutu gibi düşünebilirsiniz. Zaten bas & kes olayının mucidi Roland'dır ve bunu BN-20 ile masaüstü boyutuna indirgemişler. Boya ömrü de laminasyonsuz halde 3 yıla kadar denebilir. Fiyatlar Türkiye'deki vergiler göz önüne alındığında normal aslında. Bildiğim kadarıyla da Avustralya'da özellikle geçen sene müthiş satışı yapıldı bu makinenin, yüzlerce kullanıcısı var orada.

StephaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.otosticker.com
Roland türkiye Roland dijital baskı

Yaklaşık 4 ay önce zorluklarla kendi başıma ufak tefek kaliteli özel işler yaparak bu makineyi Allahın cezası bir firmadan satın aldım. adamlar ne makineden haberi var. ne orijinal parçalarından haberi var. bin pişman oldum. ne makineyi düzgün anlattılar ne destek sağlıyorlar. roland digital baskı kullanmak bu ülkede tam bir rezalet. adama orijinal temizleme solisyonu istiyorum diyorum. yok öyle bişey diyor ulan nasıl yok tüm dünya bunu seri numarası ile satıyor neyse parası ödeyim diyorum yok diyor. test print de sorun yaşıyorum diyorum. baskında sorun yoksa boşver onu diyor. makinede şu var diyorum. bir şey olmaz diyor. ulan bu kadar parayı bu alete yatıran senmisin ben miyim. bu memleketde kaliteli birşeyler düzgün birşeyler yapmak mümkün değil. böyle adamlara emanet roland diğer firmaları arayıp yardım istediğimde de durum farklı değil. 1 ay daha sabredicem roland ofisi türkiyede açıldığında bu işler düzelmezse. inanın. bütün işi gücü bırakıp. bu sorumsuz firmaların sadece herşeyi makineyi satana kadar yapıp sonra birdaha yüzümüze bakmamalarının önüne geçicem. adam 16 yaşında çocuğu servis elamanı diye yolluyor. 3 günlük makinenin anasını ağlatma pahasını teknik bilgi hassasiyet sıfır. tek kelimeyle yazıklar olsun. ödediğim parayı çıkarsın para kazanmak umrumda değil. parçalayıp videosunu çekip heryere göndericem. kusursuz bir cihaz kullanmak istemek suç olmuş mümkün değilmiş. ben sizin nereden bulup getirdiğiniz belli olmayan solüsyonu cihazıma sürmek zorundamıyım. zihniyete bak arkadaş. Allah reklam sektörünü islah etsin. işini iyi yapmayıp kendi çıkarları için insan kandıran herkezin ALlah cezasını versin.

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
Yaklaşık 4 ay önce zorluklarla kendi başıma ufak tefek kaliteli özel işler yaparak bu makineyi Allahın cezası bir firmadan satın aldım. adamlar ne makineden haberi var. ne orijinal parçalarından haberi var. bin pişman oldum. ne makineyi düzgün anlattılar ne destek sağlıyorlar. roland digital baskı kullanmak bu ülkede tam bir rezalet. adama orijinal temizleme solisyonu istiyorum diyorum. yok öyle bişey diyor ulan nasıl yok tüm dünya bunu seri numarası ile satıyor neyse parası ödeyim diyorum yok diyor. test print de sorun yaşıyorum diyorum. baskında sorun yoksa boşver onu diyor. makinede şu var diyorum. bir şey olmaz diyor. ulan bu kadar parayı bu alete yatıran senmisin ben miyim. bu memleketde kaliteli birşeyler düzgün birşeyler yapmak mümkün değil. böyle adamlara emanet roland diğer firmaları arayıp yardım istediğimde de durum farklı değil. 1 ay daha sabredicem roland ofisi türkiyede açıldığında bu işler düzelmezse. inanın. bütün işi gücü bırakıp. bu sorumsuz firmaların sadece herşeyi makineyi satana kadar yapıp sonra birdaha yüzümüze bakmamalarının önüne geçicem. adam 16 yaşında çocuğu servis elamanı diye yolluyor. 3 günlük makinenin anasını ağlatma pahasını teknik bilgi hassasiyet sıfır. tek kelimeyle yazıklar olsun. ödediğim parayı çıkarsın para kazanmak umrumda değil. parçalayıp videosunu çekip heryere göndericem. kusursuz bir cihaz kullanmak istemek suç olmuş mümkün değilmiş. ben sizin nereden bulup getirdiğiniz belli olmayan solüsyonu cihazıma sürmek zorundamıyım. zihniyete bak arkadaş. Allah reklam sektörünü islah etsin. işini iyi yapmayıp kendi çıkarları için insan kandıran herkezin ALlah cezasını versin.

Geçmiş olsun demek yanlış olmaz umarım. Bende geçen ay araştırdım fakat aynı paraya fuar tanıtım fiyatı diyerek 10.000 Euro ya Roland 540 modeli ve mimaki nin 60 lık modelini önerdiler.

Baskı hızının yavaş olması ve pek piyasada kullanılmaması beni bn-20 den uzaklaştırdı. Yer sıkıntısı olmasa 540 ı alacağım. (Graphtec ve Foison marka kocaman aletler yüzünden adım atacak yer yok:)

cengavermert

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,
İstanbul da Roland'ın yetkili servisiyim.İsterseniz yardımcı olabilirim.Beşyüzotuzüç ikiyüzyetmişbeş otuzbirotuziki arayabilirsiniz.