Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Rolland veya Summa marka kesici plotter arıyorum

TahaYekeler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Rolland veya Summa marka folyo kesim cihazı arıyorum. Kafamdaki fiyat 1.5oo ile 2.ooo TL arasında uygun özellikleri paylaştıgımız arkadaşlar. özelden yazabilirler. ödeme peşin olacaktır. istanbuldaki arkadaşlarla yüz yüze görüşebiliriz...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bölüm ile ilgili mutlaka okunması gereken kurallar...

1. Bölüm içerisinde yayınlanmakta olan hiç bir ilanın sorumluluğu grafikerler.net forumuna ait değildir. Alışveriş sonrası doğabilecek sorunlar alıcı ve satıcı arasında olan konulardır. Hiçbir şekilde grafikerler.net bu gibi konularda sorumluluk kabul etmemektedir.
  2. Mesajların içeriğinde telefon numarası, e-posta adresi, açık adres bilgisi verilmesi kesinlikle yasaktır. Satıcı durumunda ki üyelerin de bu kurala uymaları gerekmektedir.
  3. İlan sahiplerinin düzenli aralıklarla konularını takip etmeleri ve gerekli durumlarda açıklayıcı bilgi vermeleri, akılveriş tamamlandığında ise gerekli bilgiyi vererek başlığın gereksiz yere insanların ilgisini çekmesini önlemek zorundadır.
  4. Başlıklar içerisinde konuyla alakasız mesajlar yazılması kesinlikle yasaktır.
  5. Bölümde açılacak bütün başlıkların forum yöneticilerinin onayından geçeceği unutulmamalıdır.
  6. Forum yönetiminin lüzumlu görülen durumlardaki açılmış olan ilanlarda değişiklik yapma, kaldırma ya da kilitleme hakkı her zaman sahiptir. Yöneticilerin bu gibi durumlarda kullanıcıları bilgilendirme görevi yoktur.
  7. Bu bölüme mesaj yazan üyeler kuralları okumuş olarak kabul edilir.

ers_zytn

🌱Yeni Üye🌱
puma marka 60 lık düşünürmüsünüz?uygun fiyatlı

TahaYekeler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yok arkadaşım teşekkür ederim, 60'lık bir ihtimal ama 120'lik veya 140'lık düşünüyorum

sematikfc

🌱Yeni Üye🌱
elimde mimaki cg 121 plotter var.. ikinci eli 4,500 tl bende 3,800 bırakırım..
perfonmas açısından ve kalitede ödüllü bi makine roland ve mimakiyii.. sollarr.. tavsiyem..
tel : 0536 881 60 50