Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tasarım olarak sade ve şık ama o sütun ve sütun başlıkları, heykeller Rönesans'a ait değildir, antik döneme (m.ö.) aittir. Rönesans antik dönemi taklit etmiştir. Bilgilerinize
Tasarım olarak sade ve şık ama o sütun ve sütun başlıkları, heykeller Rönesans'a ait değildir, antik döneme (m.ö.) aittir. Rönesans antik dönemi taklit etmiştir. Bilgilerinize
mrb. çalışmalarını eklemişsin geç kalmadım sanırım... tebrikler hepside başarılı çalışmalar diyebilirim. amacına uygun ollduğunu daha öncede belirtmiştim. başarıların devamını diliyorum
mrb. çalışmalarını eklemişsin geç kalmadım sanırım... tebrikler hepside başarılı çalışmalar diyebilirim. amacına uygun ollduğunu daha öncede belirtmiştim. başarıların devamını diliyorum
Aynen Rönesans dediğimiz zaman aklıma Leonardo Da vinci, Rafael, Mikelanjelo tabloları geliyor . Ama mermer firması olduğu için tablo kulanamazdın. Ne deyim ki başka. Her kesin yazdığı gibi çok güzel olmuş.
Aynen Rönesans dediğimiz zaman aklıma Leonardo Da vinci, Rafael, Mikelanjelo tabloları geliyor . Ama mermer firması olduğu için tablo kulanamazdın. Ne deyim ki başka. Her kesin yazdığı gibi çok güzel olmuş.
yok o dönem tablolarla fazla alakası yor, bu bir stil. arhitektürda yapılan bir stil dönemleri. mesela Rönesans, Modern, bir kaç tane daha stiller var, ama tarihçem o kadar iyi değil :utann: Tablolar, hm evet, ama tablo çizenler heykel da yapıyorlardı, en sağlam materyal da mermer. Hepimiz biliyoruz mermer ne kadar dayanıklı bir taş...
4x4 bir tasarım ama logotype biraz uyumsuzluk var gibi ama yinede hoş bir tasarım