Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

:S corel draw da büyütme sorunu

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
benim sorunum ölçekli arac vektörelini orjinal ölçüsüne büyütemiyorum üzerinde yazılar var ama ben beceremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
graphic1zbt.jpg

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
• Gruplu halde gelen çizimlerin grubunu bozun
• En üstte yazı ile belirtilen oranı ( M: 1/30) ve aracın markasını belirten tüm yazıları silin
• Araçların tamamını Tekrar gruplayın
• Nonpropotional scaling --> hani ebat değiştirirken oran bozulmasın diye işaretlediğimiz kilit şeklindeki şeçenek kapalı olsun yani oran bozulmasın.
• Ve "%" değeri olarak girilen ebat değişitirme yerinde (Scale Factor) aşağıda sildiğimiz yazıda yazan (Örneğin 1/30 yazıyordu) oranın sağındaki rakamın "100 katını" yani
(%2000) girip enter'a basın
• Çizimler gerçek boyutuna gelior ve istenilen tasarımı rahat rahat yapıp direk baskıya yollaya biliyoruz...

Yukardak işlem için ön izleme:
aaaaaaap.jpg

vuralis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.soyofreklam.com
sorun devam ediyor hala 3000 kat büyütüyorum ama orjinal ölçüsünü yakalamıyor bu vektörellerden ben bütün araçlar var ama sorun veriyor yanlış ölçeklendirilmiş olabilirmi veya başka bir yolu varmı size birini örnek olarak veriyorum birde siz deneyin RapidShare: Easy Filehosting

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
sorun devam ediyor hala 3000 kat büyütüyorum ama orjinal ölçüsünü yakalamıyor bu vektörellerden ben bütün araçlar var ama sorun veriyor yanlış ölçeklendirilmiş olabilirmi veya başka bir yolu varmı size birini örnek olarak veriyorum birde siz deneyin RapidShare: Easy Filehosting

Onur Bey nasıl olucağına çok net anlatmış: tekrar çok dikatlicı Onur'un yazı okumalısınız

buda 3000*3000% kadar CDR dosya

RapidShare: Easy Filehosting

XPPRO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sorun 1:30 da.. bunu 1/30 olarak algılamamız yanlıs olabılır mı acaba?
ben de buna benzer ölçekli çizimleri kullanıyorum 1/10 olarak geliyor dosyalar 10 katı yani %1000 büyüttüğümde tam ölçüye geliyor.

test edebilmek için resimlerden bir tanesini oradaki yazan ölçüyü elle girerek % kaç büyüdüğünü görüp oranı ona göre çıkarmak sağlamalı bir işlem olacaktır.

(rapidden dosyayı indiremediğim için açıp kontrol edemedim)