Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Saat Tasarımı YP

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Illustrasyon becerisi kazanmak adına saat tasarımlarına başladım. Bu çalışmada ilk yaptığım saat tasarımıdır. Umarım birşey becermişimdir. Saygılar.

saatypzs5.jpg

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
canım görüşümü ikinci kez belirteym çok hoş olmuş sen nesin böyle yaa :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık gayet iyi görünüyor

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle bu azimli duruşunu tebrik etmek isterim Yunus.Herkes az ya da çok umarım kendine bir pay biçiyordur.
Çalışmaya gelecek olursak kendimce küçük tavsiyeler vermeden,eksikleri belirtmeden geçemiyorum biliyorsun :D
Time da "İ" harfi büyük olmuyordu sanırım gözünden kaçtı.Saatin kordon başlangıç kısımlarını da bir daha gözden geçir istersen.
"Yunus Parlar" markasına zaten bir şey söylemek haddimize değil :)
Kolay gelsin kardeşim.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle bu azimli duruşunu tebrik etmek isterim Yunus.Herkes az ya da çok umarım kendine bir pay biçiyordur.
Çalışmaya gelecek olursak kendimce küçük tavsiyeler vermeden,eksikleri belirtmeden geçemiyorum biliyorsun :D
Time da "İ" harfi büyük olmuyordu sanırım gözünden kaçtı.Saatin kordon başlangıç kısımlarını da bir daha gözden geçir istersen.
"Yunus Parlar" markasına zaten bir şey söylemek haddimize değil :)
Kolay gelsin kardeşim.

Aghh hocam aghh o ''İ'' ler :D Haklısın İngilizcede büyük İ yoktur :S Kordon başlangıç kısmını şöyle izah ediyim. Bir kalıp içine monte edilmiş kayış bulunmakta bu tasarımda. Köşedeki kıvırıma dikkat ederseniz bu sebeple yapmıştım. Değişik bir model. Yorumun adına teşekkür ederim hocam. Saygılar.

emeğine sağlık gayet iyi görünüyor
Güzel yorumun adına teşekkür ederim İrem.

Son düzenleme:

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
ARkadaşım çok güzel olmuşşşş...sen harikasın:)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Eline sağlık kardeşim güzel bir çalışma olmuş markada uydu :) ;)
"TİME " => TIME :D sonra cam yok gibi yazılara biraz opacity ile verebilirsin kardeşim.
Saati solda ufak yapma espirisi güzel yandakinede saniye yapabilirsin. Onun dışında Saat hoşuma gitti kardeşim devamında güzel modeller cıkarıcaksın inanıyorum ;) gerekirse bir tanede ben yaparım vakit bulabilirsem=)

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Eline sağlık kardeşim güzel bir çalışma olmuş markada uydu :) ;)
"TİME " => TIME :D sonra cam yok gibi yazılara biraz opacity ile verebilirsin kardeşim.
Saati solda ufak yapma espirisi güzel yandakinede saniye yapabilirsin. Onun dışında Saat hoşuma gitti kardeşim devamında güzel modeller cıkarıcaksın inanıyorum ;) gerekirse bir tanede ben yaparım vakit bulabilirsem=)

Markalaşma yolunda ilerliyoruz Abim :D Cam olayı en çok zorlandığım şeydi. Onu tam anlamıyla çözemedim biraz daha üzerine düşeceğim. Illustator de biraz zor oluyor. Yanındaki normalde saniye Abim de ben buraya ekledikten sonra aklıma geldi akrebi silmeyi unutmuşum :D Senin modellerinide görmek isterim Abim. Saygılar.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Markalaşma yolunda ilerliyoruz Abim :D Cam olayı en çok zorlandığım şeydi. Onu tam anlamıyla çözemedim biraz daha üzerine düşeceğim. Illustator de biraz zor oluyor. Yanındaki normalde saniye Abim de ben buraya ekledikten sonra aklıma geldi akrebi silmeyi unutmuşum :D Senin modellerinide görmek isterim Abim. Saygılar.

Eyvallah kardeşim :) Evet illustratorde bende zorlanıyorum ama inanıyorum ki üstesinden gelicez ;) Modellerinin üstünde adın kalsın sonra baska yerde görmeyelim :D kolay gelsin kardeşim ;)

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Harika olmuş emeğine sağlık devamını bekliyorum

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş bir saat, elinize sağlık:)

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Güzel yorumlar adına teşekkür ederim. Kısmetse yarında bir tasarım yapmayı düşünüyorum. Onuda sizlerle paylaşacağım inşallah. Saygılar.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yunus, tebik ederim, çizim olarak çalışmalarına beğendim...çünkü biliyorum nekadar zor bu programda çizim yapmayı, ama çok zevkli, değil mi?

birde the_One söylediği: Öncelikle bu azimli duruşunu tebrik etmek isterim Yunus.Herkes az ya da çok umarım kendine bir pay biçiyordur.

katılıyorum

devami beklerim

kolay gelsin

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Yunus, tebik ederim, çizim olarak çalışmalarına beğendim...çünkü biliyorum nekadar zor bu programda çizim yapmayı, ama çok zevkli, değil mi?

birde the_One söylediği: Öncelikle bu azimli duruşunu tebrik etmek isterim Yunus.Herkes az ya da çok umarım kendine bir pay biçiyordur.

katılıyorum

devami beklerim

kolay gelsin

Güzel yorumun adına çok teşekkür ederim Kasta. Ben bir çizgi çizsem bile inan zevk alıyorum. Çünkü mesleğimi çok seviyorum. Yolun başında olduğum için bana olumlu yönde katkıları olacak her çalışmayı yapmak istiyorum ki yapmam gereken çok şeyin olduğununda bilicindeyim. Siz ustalarım, Abilerim, Ablalarıma inanın çok minnatarım. Kendimi geliştirdiysem eğer sizlerin katkılarınız çok büyük ve şuna inanıyorum kendini geliştirmek isteyen adama Grafikerler.Net herşeyi sunmakta. Yeterki kişi kendini geliştirmek istesin. Saygılar.

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
manojnk-vectorvault.jpg

harikasın felan yazan arkadaşlar
harika verdiğim örnekte ki gibi oluyor

sevgili Yunus ne kadar mütevazi ve haddini bilir cevaplar versede insanlara böyle davranarak yardım edemezsiniz
gerçekçi yorumlar ve eleştiriler yol göstericidir

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Süper yaaa. Tamamen Mesh yapımı. İŞTE HARİKA BUDUR! HORUS hocam güzel örneğiniz adına çok teşekkür ederim. İnşallah böyle çalışamlar yapmak bizlere nasip olur. Saygılar.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
manojnk-vectorvault.jpg

harikasın felan yazan arkadaşlar
harika verdiğim örnekte ki gibi oluyor

sevgili Yunus ne kadar mütevazi ve haddini bilir cevaplar versede insanlara böyle davranarak yardım edemezsiniz
gerçekçi yorumlar ve eleştiriler yol göstericidir

ooo, evet Horus Bey, bu gerçekten harika:angel:

işte ben her zaman diyorum ve diyeceğim böyle çizim yapanlara ayakla alkışlamak lazım sadece mash tool kullanarak neler yapıyorlar, bu tasarımlar görünca başim dönuyor:rofl:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Süper yaaa. Tamamen Mesh yapımı. İŞTE HARİKA BUDUR! HORUS hocam güzel örneğiniz adına çok teşekkür ederim. İnşallah böyle çalışamlar yapmak bizlere nasip olur. Saygılar.

işinde nerede olduğunu bilerek adım adım ilerlemeyi tercih eden sizin gibi insanlara bende saygı duyuyorum

ve sizin gibi istekli insanlar bişeyler öğrensin diye Renzo gibi insanları buraya davet ediyoruz

umarım daha çok faydalı işler de yapıcaz sizin için

şunuda eklemek istedim

stopwatch.jpg