Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şafak Erkek Kuaförü - sizce nasıl

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
logolk.png

Benzer konular

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tabiki olmamış :=) Hani şurası olmamış bence şöyle olsun felan demek istiyorum fakat bunu neresinden başlasakki. En iyisi sen aç bi sayfa daha başka birşey çalış ya da bu işi bilen birine yaptırda o garip de ekmek yesin.. Herkes bu işe soyundu arkadaş grafikerin hali içler acısı..

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
logoxsz.jpg

elbette herkes öğrenme aşamasından geçmiştir
benim ilk yaptığım logo örneği değiştirdim
en iyisi daha fazla örnek incelemek gibi görünüyor
yine de teşekkürler

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazıları yuvarlayacağına direk yaz yanına daha iyi dostum... öncekine nazaran daha iyi olmuş.

erden17

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında logo çizmeye başlamadan önce biraz elini başka işlerle alıştırıp kendini geliştirsen fena olmaz derim...

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım 13 yaşındaki yeğenim paint te bile bundan daha anlamlı ve profesyonelce çizer. Grafikerlik ve logo tasarımı işin ehline bırakın bence. Sana tavsiyem gaza gelip bu tasarımı tabela yaptırıp dükkana asma.

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
duranemlakkartvizit1.jpg

duranemlakkartvizit3.jpg

ciddi çalışmalar değil deneme amaçlı bunlarda öyle

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk yaptığında ikinci yaptığında güzel olmamış eğer logo örneklerine bakarsan sende bana hak verirsin makas ile tarak kullanmak zorundaysan onu sembolleştirmeye çalış birden fazla logo yap burda seçim yoluyla seni daha yönlendirmiş olacaktır arkadaşlar.Eline sağlık. Başarılar.

max1299

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk yaptığında ikinci yaptığında güzel olmamış eğer logo örneklerine bakarsan sende bana hak verirsin makas ile tarak kullanmak zorundaysan onu sembolleştirmeye çalış birden fazla logo yap burda seçim yoluyla seni daha yönlendirmiş olacaktır arkadaşlar.Eline sağlık. Başarılar.

teşekkürler efendim