Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sağlıklı gelecek için... -2

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Lütfen yarışma şartnamesinde de belirtildiği gibi; çalışmanızın orijinal boyutunu baskıya uygun (297x420 mm ve 150 Dpi) olarak saklamayı unutmayınız.

Başarılar dileriz.
Grafikerler.net Yönetimi​

Dikkat: Önemli Duyuru!!!

@nick

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel çalışma, tebrık ederim. Başarılar

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Başarılar diliyorum. İyi bir çalışma.

Tek bir önerim olacak müsaadenizle. :) Belki çok da önem gerektirmeyen bir ayrıntı, ama keşke ağaca "sadece ağaçta yetişen" bitkileri yerleştirseydiniz. :) Ama konunun güzel ve doğru işlenmesi bu ayrıntıyı ön plana çıkarmıyor. Tebrikler. :) Bu sadece benim görüşüm. :)

Saygılarımla...

tulips

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmamın beğenilmesine sevindim arkadaşlar,çünkü epeyce bir uğraştım:)Teşekkürler
yorumlarınız için.Child-play,bende sizin gibi düşündüm önce,ama sonra tarımı ifade eden
birden çok ürün görseli koymanın daha renkli ve daha amacına uygun olacağını düşündüm.
Nasıl olsa ağacımız akciğerlerden,güneşimiz de logo şeklinde,ozmn ağacımızda da herçeşit
ürün yetişebilir,normaldir:)Ama yorumunuz için çok teşekkür ederim..

cyarano

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık..

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
calısma genel hatlarıyla cook hos olmus ama keske bıtırdıkten sonra 1 2 gun dınlendırıp koysaydınız.. mınık hatalarınız mevcut; ornegın cıtlerden bırınde dolgu war o sorunu gormedınız sanırım. bırde saglıklı kelımesını 2 kez kullanmıssınız.

dılerım bu mınık hatalar calısmanızı olumsuz etkılemez.

basarılar dılerım

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılar dilerim değişik ve hoş bir çalışma olmuş

tulips

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel yorumlar için teşekkürler,çitteki dolguyu bilerek bıraktım orası giriş kısmı gibi olsun diye,hatalı gibi görünüyorsa bir hakkım daha var düzeltebilirim,sağlıklı kelimesini de üstteki açıklama bölümünde organik tarımın özellileri kısmında bir kez kullandım,ama başlıkta da var slogan sağlıkla ilgili çünkü..değişik bir çalışma daha vardı kafamda ama şimdi aklım karıştı,kötü görünüyorsa düzeltme için kullanabilirim

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel yorumlar için teşekkürler,çitteki dolguyu bilerek bıraktım orası giriş kısmı gibi olsun diye,hatalı gibi görünüyorsa bir hakkım daha var düzeltebilirim,sağlıklı kelimesini de üstteki açıklama bölümünde organik tarımın özellileri kısmında bir kez kullandım,ama başlıkta da var slogan sağlıkla ilgili çünkü..değişik bir çalışma daha vardı kafamda ama şimdi aklım karıştı,kötü görünüyorsa düzeltme için kullanabilirim

Ben, iki çit arasındaki dolgunun "giriş" olduğunu düşünmüştüm. "kurbaa" arkadaşımıza vereceğiniz yanıtı bekledim açıkçası. :) (yani eğer kapı olarak düşünülmeyip gözden kaçan bir hata ise, benim bu düşüncemden etkilenip "o dolgu"ya kapı dememeniz için :smile:

Bunun dışında "sağlıklı" kelimesinin iki kez kullanılması konusunda; "kurbaa" arkadaşımıza katılmakla birlikte, belirttiği üzere minik bir hata olduğunu düşünmek istiyorum. :)

Bu arada, ben aklınızda bulunan diğer çalışmanızı da göndermeniz taraftarıyım. :)

Tekrar başarılar, emeğinize sağlık. Saygılarımla...

tulips

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok ben onu yanlışlıkla bıraksam da mutlaka söylerdim,hatta baya bir kendi kendime söylenir kızardım:) sağlıklı kelimesinde de önce panik yaptım,iki kere yazdım sandım:) Ama şöyle açıklayım,ikisi birbiriyle bağlantılı cümleler değil,hatta üsttekiler cümle değil zaten,önlerinde nokta işareti olan ve tarımın özelliklerini madde madde sıralayan açıklamalar.Yani başlıktaki "sağlıklı gelecek,sağlıklı nesiller anlamında bir tamlama" diğer küçük harfle yazılmış sağlıklı ise "sağlıklı tarım yöntemi,çevreci tarım yöntemi" vs.. olarak devam ediyor,bitiminde virgül yok,yani başlığa bağlanmıyor.Bence organik tarımın özellikleri kısmında sağlıklı özelliğini yazmasam asıl ozmn olmazdı,yani başlığım sağlıkla ilgili diye bu özelliğini maddeler içinde yazmasam olmazdı.Neyse artık bakalım,hayırlısı..Ama eleştiriler için hepinize çok teşekküler,üzerinde düşünmemi sağladı:)

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
yok ben onu yanlışlıkla bıraksam da mutlaka söylerdim,hatta baya bir kendi kendime söylenir kızardım:) sağlıklı kelimesinde de önce panik yaptım,iki kere yazdım sandım:) Ama şöyle açıklayım,ikisi birbiriyle bağlantılı cümleler değil,hatta üsttekiler cümle değil zaten,önlerinde nokta işareti olan ve tarımın özelliklerini madde madde sıralayan açıklamalar.Yani başlıktaki "sağlıklı gelecek,sağlıklı nesiller anlamında bir tamlama" diğer küçük harfle yazılmış sağlıklı ise "sağlıklı tarım yöntemi,çevreci tarım yöntemi" vs.. olarak devam ediyor,bitiminde virgül yok,yani başlığa bağlanmıyor.Bence organik tarımın özellikleri kısmında sağlıklı özelliğini yazmasam asıl ozmn olmazdı,yani başlığım sağlıkla ilgili diye bu özelliğini maddeler içinde yazmasam olmazdı.Neyse artık bakalım,hayırlısı..Ama eleştiriler için hepinize çok teşekküler,üzerinde düşünmemi sağladı:)

Peki. :) Diğer çalışmanı sabırsızlıkla bekliyoruz. İyi çalışmalar. :angel:

tulips

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok uzun yazmışım dimi:)teşekkürler

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
olumlu bır sekılde cewap wermıs olmanıza cook sewındım.. hepsını bılerek yaptım sen anlamamıssın gıbı bır cwp beklıyordum dogrusu..
acıkcası bende pek kapı ızlenımı yaratmadı ama dıger arkadaslara kapı oldugunu dusundurdugu ıcın demekkı calısmanızda sorun yook..

yarısmada basarılar dılerım tekrar..

dıger calısmalarınızı da gormek ısterız.