DigitalArtist
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Slm arkadaslar bu afiş bakkal ve marketlerin camlarına yapışacak sizce uygun mu?:emo1:
Son düzenleme:
'Şaka Center' yazısı çok karışık olmuş..Onun haricinde amaca uygun olmuş bence..
Böle çalışmayı eklemek bence uygun degil.Hem çalışmana hemde bizlere bence saygısızlık prtsc yaparak yorum istemeniz bence olumsuz benim gözümde çalışmanızı kaydetmek ve foruma eklemek bu kadarmı zor....
Bence dikkat etmelisiniz...
İyi forumlar...
Fazla siyah gibi arkaplan ve biraz da karışık gibi.Daha renkli olabilir
sanırım cıvıl cıvıl bir görüntü sağlamak istemişsiniz ama çok göz yorucu olmuş.Logoda ki renk seçimleri uyumsuz ve aşağıdaki çocuk fotoğraflarında dekupe sorunu var.Tekrar çalışmanızı öneririm.
önemli olan çalışmayı görmek deilmi? dediğiniz gibi zor bişe deil ama benim tarzım bu... bu şekilde ekliyorum...çalışmalırımın bazılarını saygısızlıkla ne alakası var anlamadım ....
Önemli olan çalışmayı tabiki görmek ben sizi acımasızca elleştirmek adına yada çalışmanıza kota koymak adına kesinlikle bu yorumu yapmıyorum ve buna da ihtiyacım yok...Tarzım diyorsunuz tabiki olabilir ben buna saygı duyarım ama Prtsc çalışmanızdaki asıl yorumuda etkiler DigitalArtist ' neden mi şöyle; yorum için fikir almak istediğiniz çalışma dimi !. Ama çalışma edrafında yoruma dait olmuyacak o kadar karışık şeyler varki bi yaptıgınız işin yorumunda etkiler ister istemez...
Başarılar ...
Kolay gelsin...
İyi Forumlar...
iyi iyi güzel ellerine sağlık beğendim