Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sarışın kız,salaş kızsırada hangi kız varbu çalışman gerçekten görsel olarak çok güzel,eline sağlık.Etekte sanki gölge sorunu var ama yanılıyor muyum?çanta,kolye,küpe ve bluzda ki renkler ve detaylar çok güzel emeğine sağlık
Çalışma yaparken referans görsel kullanıyormusunuz? Eğer kullanıyorsanız bu gibi sunumlarda referans görselide yayınlarsanız çalışmanıza daha doğru yorumlar alabilirsiniz.
çok teşekkür ederim referans kullanıyorum ama karmaşık oluyo yapıyorum acaba daha nasıl olabilir diye düşünüyorum birçok resime bakıyorum kendimden katıyyorum ortaya bütün çıkıyor beğenmenize sevindim
Güzel bir çizim ama kolu fizik ve biyoloji kurallarına ayrıkı salaşlıkta..Türü homosapiens ama versiyonun M.Ö. durumu var Kullandığınız referanslar nelerdir?
teşekkür ederim anatomik bozukluk sağ kolu fazla uzun gibi ama aslında değil kalçanın az altı kendimden yola çıkarak baktım elimiz oraya kadar geliyo ama zayıf ya ondan öyle gözüküyor bidahakine balık etli bi çizim çıkartmayı düşünüyorum
çok hoş ve sevdiğim bir tarz.benim de illustratorde bu tarz çalışmalarım olmuştu.biraz ışık katarsan çok şık duracaktır.yüze ve vücuda sert gölgeler bu çalışmalara yakışıyor.kolay gelsin güzel gidiyorsun