Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Salon logo çalışması

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
müşteri isteği sadece yazı ise yaptığın logolara birşey söylemek zor. senin de zaten bidiğin üzere çok sade ve basit. ancak 1. logodaki motif biraz hava katmış. o yüzden benim seçimim 1 numara. bunun yanı sıra sadece yazı olacaksa bile yazı üzerinde ufak oynamalar yapmalısın yazıyı dümdüz yazıp bırakmak yerine. açıkçası davet ve organizasyon yapan bir firmanın logosu imaj açısından kesinlikle çok şık olmalı
ellerine sağlık, iyi çalışmalar...

rojhat22

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışma bence en güzeli eline sağlık

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bunlar logo değil.

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende 1 2 3 derim eline sağlık aslında fontların hepside iyi ama kullanım amacına göre değişir.......

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo değilde nedir acaba merak ettim.Müşteri doğrultusunda çalıştım size ne oluyorki anlayamadım.Ayrıca siz her çalışmam birşey diyorsunuz bir sıkıntınız varsa başkasıyla uğraşın:swear:

Size ne oluyor ki diyeceksiniz, çalışmalarınızı paylaşmayın.

Yok paylaşıyorsanız, "güzel" vb. yorumlardan başkasının da geleceğini düşünmelisiniz. Özel mesaj da atmışsınız üstelik.

Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu asabiyeti üzerinizden atıp, eleştirilere açık olmayı öğrenmeniz gerekir.

Not: Genel olarak yorum yapmaya çalışıyorum, elbette kimseye özel bir sıkıntım yok.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Size ne oluyor ki diyeceksiniz, çalışmalarınızı paylaşmayın.

Yok paylaşıyorsanız, "güzel" vb. yorumlardan başkasının da geleceğini düşünmelisiniz. Özel mesaj da atmışsınız üstelik.

Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu asabiyeti üzerinizden atıp, eleştirilere açık olmayı öğrenmeniz gerekir.

Not: Genel olarak yorum yapmaya çalışıyorum, elbette kimseye özel bir sıkıntım yok.

daha fazla söze gerek yok size hayatınızda başarılar dilerim :wink:

Hexen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 numara derim emeğine sağlık :)

rejix

🌱Yeni Üye🌱
Bunlar sadece font çalışması olmuş bence...Logo denilemez!

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede bunlar font çalışması olmuş

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
logo değilde nedir acaba merak ettim.Müşteri doğrultusunda çalıştım size ne oluyorki anlayamadım.Ayrıca siz her çalışmam birşey diyorsunuz bir sıkıntınız varsa başkasıyla uğraşın:swear:

Hehe :) Sinirlendirmeyin ya şirineyi :)
Söylediği gibi müşteri velinimettir.Bu arada ben de 4. yü beğendim kimse beğenmemiş gerçi ama organizasyon için yaratılmış bi font gibi geldi bana.
Müşteriyi memnun ettikten sonra kendini yormanın bi manası yok.Eline sağlık ;)

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Hehe :) Sinirlendirmeyin ya şirineyi :)
Söylediği gibi müşteri velinimettir.Bu arada ben de 4. yü beğendim kimse beğenmemiş gerçi ama organizasyon için yaratılmış bi font gibi geldi bana.
Müşteriyi memnun ettikten sonra kendini yormanın bi manası yok.Eline sağlık ;)

teşekkürler :) ben ne yapıyım müşteriye boynumz kıldan ince yapacak birşey yok bende farkındayım.Ama ne yapıyım müşteri isteği :):wink: