Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sarı tombiş yoğurt kovası

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi çalışmalar arkadaşlar

sar305tombi351351351.jpg

Benzer konular

derux

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Renkler bence ismindeki gibi sarıyı çağrıştırmalıydı. Bu zıtlık insanın dikkatini dağıtıyor. Sarı tonlarıyla uyarlasanız daha mantıklı olabilir. Kolay gelsin.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
sarı tonlarıylada bakalım ozaman :))

sarlj.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence ilkçalışma amaca daha uygun.Kolay gelsin.

AC/DC

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende içinde sarı tonlar olmalı diyen arkadaşa katılıyorum.. isimden dolayı insanın görü bir sarılık arıyor:) ama 2. çalışmada çok yoğun bir sarılık olmuş.. daha zarif bir şekilde sarı kullanılsa nasıl olur acaba.. Kolay gelsin..

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Sarı tombiş yazısını sarı renkte yapmalısınız, Sarı tabiki daha açık olabilir :D

Fazla renk karıştırmayın mümkün olan yerleri beyaz bırakabilirsiniz :)

İyi çalışmalar...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bende içinde sarı tonlar olmalı diyen arkadaşa katılıyorum.. isimden dolayı insanın görü bir sarılık arıyor:) ama 2. çalışmada çok yoğun bir sarılık olmuş.. daha zarif bir şekilde sarı kullanılsa nasıl olur acaba.. Kolay gelsin..

Bu demek oluyor ki kalemin üzerine kalem yazalım, bardağın üzerinede bardak :wink:
Bir firmanın adı elmaysa illa ki elma mı olmalı? Bakış ve temel eğitim bilgilerinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Çalışmanıza gelince ilk renkler "kullanılacak yerin amacına" daha uygun duruyor. Paralelinde yoğurduda düşünürsek. Yalnız göz farklı bir hareket aramıyor değil. İsmin yoğunluk alanının dışında doldurulması gereken bir istek var gibi.

_MRW_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mavi tonlarda olan çalışmanız güzel olmuş..
Yeşilin tonlarıda olabilir sanki..
İsminden dolayı logonun renklerine zıt düşecek renkler kullanmak yerine görsel açıdan bütünlük sağlayan renkleri kullanmak en mantıklısı..
Emeğine sağlık..

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
işin genelinde soğuk tonların kullanılması daha doğru. logo sarı tombiş diye sarı olacak diye bi zorunluluk olmasada, sarı sadece logoda kullanılabilirdi de... Öyle daha destekleyici ve akılda kalıcı olurdu... Ama yoğurt gibi ürünlerde mavi ya da yeşil tonlar daha insana yakın duruyor

mystylex

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şöyle söyliyim sarı tonlu olmamalı ozaman yoğurtluktan çıkıyo...hee meyvalı yoğurt felan çeşitleri varsa olabilir..gördüğüm kadarıyla iş 5 renk barkodla beraber...

bence işi 4 renge bağlayabilirsin laciverte bağla barkodu daha iyi olur...

birde o sol alt köşelerdeki kalplerin içini beyaz yada mavinin tramına bağlarsan içinede biraz degrade verirsen bence daha iyi olabilir...

başarılar...

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
sarı yada mavi değilde

neden yoğurtlarda hep bu renkler kullanılıyor neden başka renkler olmuyor anlamıyorum gıda sektöründe baklava ve unlu mamuller gibi firmaların bordo ve turncu kullanması gibi neden yoğurt kutusu fıstık yeşili veya mor olmuyor değilmi veya diş macunu kutusu siyah olmuyor alternatif renklerle çalışmayı denesek nasıl olur sütaş vb yoğurt firmaları hep yeşil veya mavi onların arasında direkt ben buradayım diyecek bir renk kullanmak lazım benim fikrimce

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Gereksiz yorumlar silinmiştir.

AC/DC

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sildiğiniz için teşekkür ederim..Mümkünse benim ilk mesajımın ve bu yazdığımında silinmesini rica edeceğim..Sonrasında da yine dediklerimin yanlış anlaşılmasını istemiyorum..

Çalışmayı yapan ve bu yazışmaları okumak zorunda kalan arkadaşlardan da ben kendi adıma özür diliyorum.

Herkese iyi çalışmalar..

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
burası tartısmaya açık bi platformsa yorumların silinmesi yanlış ve saçma arkadasım mavi işin bence amaca çok uygun ama sarı ve turuncu tonları beni hep cezbeder ben raftan sarı olanı alırım yani seçim sende tasarım güzel kolay gelsin:)