Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renkler bence ismindeki gibi sarıyı çağrıştırmalıydı. Bu zıtlık insanın dikkatini dağıtıyor. Sarı tonlarıyla uyarlasanız daha mantıklı olabilir. Kolay gelsin.
bende içinde sarı tonlar olmalı diyen arkadaşa katılıyorum.. isimden dolayı insanın görü bir sarılık arıyor ama 2. çalışmada çok yoğun bir sarılık olmuş.. daha zarif bir şekilde sarı kullanılsa nasıl olur acaba.. Kolay gelsin..
bende içinde sarı tonlar olmalı diyen arkadaşa katılıyorum.. isimden dolayı insanın görü bir sarılık arıyor ama 2. çalışmada çok yoğun bir sarılık olmuş.. daha zarif bir şekilde sarı kullanılsa nasıl olur acaba.. Kolay gelsin..
Bu demek oluyor ki kalemin üzerine kalem yazalım, bardağın üzerinede bardak :wink: Bir firmanın adı elmaysa illa ki elma mı olmalı? Bakış ve temel eğitim bilgilerinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Çalışmanıza gelince ilk renkler "kullanılacak yerin amacına" daha uygun duruyor. Paralelinde yoğurduda düşünürsek. Yalnız göz farklı bir hareket aramıyor değil. İsmin yoğunluk alanının dışında doldurulması gereken bir istek var gibi.
Mavi tonlarda olan çalışmanız güzel olmuş.. Yeşilin tonlarıda olabilir sanki.. İsminden dolayı logonun renklerine zıt düşecek renkler kullanmak yerine görsel açıdan bütünlük sağlayan renkleri kullanmak en mantıklısı.. Emeğine sağlık..
işin genelinde soğuk tonların kullanılması daha doğru. logo sarı tombiş diye sarı olacak diye bi zorunluluk olmasada, sarı sadece logoda kullanılabilirdi de... Öyle daha destekleyici ve akılda kalıcı olurdu... Ama yoğurt gibi ürünlerde mavi ya da yeşil tonlar daha insana yakın duruyor
şöyle söyliyim sarı tonlu olmamalı ozaman yoğurtluktan çıkıyo...hee meyvalı yoğurt felan çeşitleri varsa olabilir..gördüğüm kadarıyla iş 5 renk barkodla beraber...
bence işi 4 renge bağlayabilirsin laciverte bağla barkodu daha iyi olur...
birde o sol alt köşelerdeki kalplerin içini beyaz yada mavinin tramına bağlarsan içinede biraz degrade verirsen bence daha iyi olabilir...
neden yoğurtlarda hep bu renkler kullanılıyor neden başka renkler olmuyor anlamıyorum gıda sektöründe baklava ve unlu mamuller gibi firmaların bordo ve turncu kullanması gibi neden yoğurt kutusu fıstık yeşili veya mor olmuyor değilmi veya diş macunu kutusu siyah olmuyor alternatif renklerle çalışmayı denesek nasıl olur sütaş vb yoğurt firmaları hep yeşil veya mavi onların arasında direkt ben buradayım diyecek bir renk kullanmak lazım benim fikrimce
Sildiğiniz için teşekkür ederim..Mümkünse benim ilk mesajımın ve bu yazdığımında silinmesini rica edeceğim..Sonrasında da yine dediklerimin yanlış anlaşılmasını istemiyorum..
Çalışmayı yapan ve bu yazışmaları okumak zorunda kalan arkadaşlardan da ben kendi adıma özür diliyorum.
burası tartısmaya açık bi platformsa yorumların silinmesi yanlış ve saçma arkadasım mavi işin bence amaca çok uygun ama sarı ve turuncu tonları beni hep cezbeder ben raftan sarı olanı alırım yani seçim sende tasarım güzel kolay gelsin