Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Makinamız 2,50 m. eninde, 4 renk 8 kafa (XAAR 128) otomatik fan kurutmalı, otomatik süpürge emiş fonksiyonlu,
NAC dijital tarafından ithal edilmiş ve modifiye edilmiştir. 3,5 senedir kullanmaktayız.Yanındaki PC de P4 2,4 1 GB RAM, 256 Mb Ekran kartı, 80 GB HDD, 15'' monitör,DVD Rom, sağlam bi makinedir.Color GAte Rip yazılımı PC ye yüklüdür ve tüm aksesuarları ile çalışır vaziyettedir. 3,20 Seiko kafa 6 renk makina aldığımızdan dolayı satmak istiyoruz.İş hacmimize göre Seiko makinemiz ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. İlgilenirseniz özel mesaj atabilirsiniz.

Fiyat 10.000 USD dir. Fiyata PC dahil, nakliye ve sandık maliyetleri dahil değildir. İstanbul Avrupa yakası için eğitim verilebilir.Ödeme şartları için görüşebilirirz. Araç ile takas olabilir...
09112007148hk6.jpg

engin62

🌱Yeni Üye🌱
sorunsuz makina arıyorum

kardeş kolay gelsin bende reklam işiyle uğraşıyorum
makina satıyorsun herhalde dış mekan kardeş son fiyat bu mu ve bilgisayarı almazsak ne olur en son

engin62

🌱Yeni Üye🌱
tolga bey kolay gelsin

makinanın resimleri varmı ve ben bu hafta ist. geliyorum. Büyük ihtimalle yanına uğrarım ve nakit yanımda 5000 ytl olacak.Gerisi için senet yapsak her ay 500 ytl olacak şekilde siz nasıl düşünüyorsunuz.Bilgisayar işime yaramaz bana cevap yazarsanız iyi olur.Telefon numaranızı aldım ve cuma günü büyük bir ihtimal ordayım ve benim cep telefon yasak adım engin inşallah anlaşırız.Unutmadan güç kaynağı yanındamı ve kafalarda problem varmı kolay gelsin hayırlı işler cevap bekliyorum ve makinayı almaya geldiğimde ARM reklam a.ş de çalışan Zekeriya beyle gelicem o bu işten anlar belki tanırsınız kendisini gereken yardımda bulunursanız sevinirim hadi kolay gelsin

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
3 sefer flood 2 sefer telefon vermek
uyarıları kulak arkası etmek
kuralları hiçe saymak
forumda bunlara izin vermiyoruz

davraz

🌱Yeni Üye🌱
slm beyefendı internette bukonuyu araştırırken bu ilanı buldum kendımı tanıtayım ben sakaryadan serhat 25 yaşındayım ben bır kıraathane çalıştırıyorum ve açık ogretm ogrencısıyım bu içra etmış oldugunuz iş hakkın da bılgı edınmeye gerçekten bu işi ögrenmeye çalışıyorum yanı dıyeceğim şukı benım bu işi tam anlamıyla profosyonel bır şekılde ogrene bılmem için bana bi fıkır vere bılırmısınız abi

davraz

🌱Yeni Üye🌱
bu işe gerçekten senpatım var yapabılecegıme ınanıyorum bı yol gostermenız bana yetecek iletışim kurmak ısterım sızınle her işte kalifiye sayılırım ve yaratıcı ve kolay çozumler bulabılecegıme emınım bu işin ı kursu varmı yada çırak olmayada hazırırm

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu işe giren bir girmiyen bin pişman ..

olgunkadri

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.baskiform.com
Makinamız 2,50 m. eninde, 4 renk 8 kafa (XAAR 128) otomatik fan kurutmalı, otomatik süpürge emiş fonksiyonlu,
NAC dijital tarafından ithal edilmiş ve modifiye edilmiştir. 3,5 senedir kullanmaktayız.Yanındaki PC de P4 2,4 1 GB RAM, 256 Mb Ekran kartı, 80 GB HDD, 15'' monitör,DVD Rom, sağlam bi makinedir.Color GAte Rip yazılımı PC ye yüklüdür ve tüm aksesuarları ile çalışır vaziyettedir. 3,20 Seiko kafa 6 renk makina aldığımızdan dolayı satmak istiyoruz.İş hacmimize göre Seiko makinemiz ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. İlgilenirseniz özel mesaj atabilirsiniz.

Fiyat 10.000 USD dir. Fiyata PC dahil, nakliye ve sandık maliyetleri dahil değildir. İstanbul Avrupa yakası için eğitim verilebilir.Ödeme şartları için görüşebilirirz. Araç ile takas olabilir...
09112007148hk6.jpg
talibim ......

Moderatör tarafında düzenlendi:

olayreklam

🌱Yeni Üye🌱
talibim anlasırsak nasıpse olur cabuk haber verırsenıxz sevınırım

ayber39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu konunun sonucunu merak edıyorum....

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
henüz makina satılmadı. Bir müşteri ile görüşmeler sürüyor.
Kayseri'den..
Onunla ilgili bir sonuca varılamazsa bilgi vereceğimden emin olabilirsiniz.
Olay reklam..
Bu arada ÖM atarak telefon numaranızı bırakırsanırz notunuzu alalım.
İlk görüşülen müşteriyi ona verdiğimiz süre çerçevesinde beklemek zorundayız usulen..

gtstar

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Makinanın ile ilgileniyorum, bodrum'da reklam ajansım var, maliyazgan@********** adresine irtibat bilgilerinizi atarsanız görüşebiliriz.

iyi çalışmalar

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Makinamız Satılmıştır...

Makinamız satılmıştır.İlgilerinize teşekkür ederiz..

codex

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaş ben makinanı almak istiyorum msn mi ekle görüşelim *******@************

izmir reklam

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben izmirde tabelacıyım ve baskı makinem yok
o yüzden işlerimi başkasına bastırdığım için çok sorun oluyor
eğer makinanız hala satılmadıysa görüşmek istiyorum

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Makinamız satılmıştır.İlgilerinize teşekkür ederiz..

Makinamız satılmıştır ilgilerinize teşekkür ederiz. Konuyu sonlandırabilirsek (Admin) , bu mesajı okumadan yeni mesaj yazacak diğer arkadaşları boş yere bekletmiim cevap yazana kadar..

Aytug_Reklam

🌱Yeni Üye🌱
Dijital baskı makinası satılır

2 el 250 lik infinitti dış mekan baskı makinasıdır fiyat 16000 YTL Tel:*********

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...