Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

satılık pnc 950

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
acil satılık hatasız roland pnc 950 plotter corelden direkt kesim yapabilir.
1 adet yedek bıçak ve driverleri verilecektir. 1500 tl gibi bir fiyat düşünmekteyim.
kesin alacak arkadaşlar bana özelden yazsın. Anlaşırız...

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bölüm ile ilgili mutlaka okunması gereken kurallar...

1. Bölüm içerisinde yayınlanmakta olan hiç bir ilanın sorumluluğu grafikerler.net forumuna ait değildir. Satış sonrası doğabilecek sorunlar alıcı ve satıcı arasında olan konulardır. Hiçbir şekilde grafikerler.net bu gibi konularda sorumluluk kabul etmemektedir.
  2. Yayınlayacağınız satılık ilanlarında satışa sunulan ürünün güncel bir fotoğrafı olması ürüne ilgiyi arttırır.
  3. Mesajların içeriğinde telefon numarası, e-posta adresi, açık adres bilgisi verilmesi kesinlikle yasaktır. Alıcı durumunda ki üyelerin de bu kurala uymaları gerekmektedir.
  4. İlan sahiplerinin düzenli aralıklarla konularını takip etmeleri ve gerekli durumlarda açıklayıcı bilgi vermeleri, satış tamamlandığında ise gerekli bilgiyi vererek başlığın gereksiz yere insanların ilgisini çekmesini önlemek zorundadır.
  5. Başlıklar içerisinde konuyla alakasız mesajlar yazılması kesinlikle yasaktır.
  6. Bölümde açılacak bütün başlıkların forum yöneticilerinin onayından geçeceği unutulmamalıdır.
  7. Forum yönetiminin lüzumlu görülen durumlardaki açılmış olan başlıklarda değişiklik yapma, kaldırma ya da kilitleme hakkı her zaman saklıdır. Yöneticilerin bu gibi durumlarda kullanıcıları bilgilendirme görevi yoktur.
  8. Bu bölüme mesaj yazan üyeler kuralları okumuş olarak kabul edilir.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
mesaj hala güncel arkadaşlar... Ayrıca sizin fiyat tekliflerinize de açığım...

brhntnz

🌱Yeni Üye🌱
roland 950

makine hala elindeyse ben buna talibim arkadasım buda benim numaram eger ulaşırsan sevinirim .. 0538 734 9009

brhntnz

🌱Yeni Üye🌱
roland 950 için görüşmek istiyorum .
telefon numaranı verirsen sevinirim buda benim no 0538 734 90 09

istanbulll

🌱Yeni Üye🌱
eğer makina duruyorsa,görüşelim,0507 695 31 50

ziya2007

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bilgibayrak.com
hocaşm merhaba makina hala duruyormudur eger duruyorsa anlaşırsak hemen alabilirim. bana bilgibayrak.com adresinden ulaşabilrisin

zionia74

🌱Yeni Üye🌱
selam

makinenize 1000 tl peşin verebilirim ilgilenirseniz haftaiçi 0543 442 91 06 arayabilirsiniz teşekkür ediyorum

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyim kusuruma bakmayın ilanımla ve internetle ayrı kalmak zorunda kaldım makina hala duruyor ancak sanırım kendim kullanacağım...kısmet olursa olmazsa tekrar ilan vereceğim saygılar ve ilginize teşekkürler.