Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

satılık roland cx24

mermerci

🌱Yeni Üye🌱
sahibinden temiz canavar gibi makinedir.iş değişikliği nedeniyle satıyorum.makinede herhangi bir sorun yoktur.bıçağı ve halısı sıfır olup fiyata program ve kurulumda dahildir.ümraniye carrefour istikamatindeyim. fiyat:2000 tl

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Bölüm ile ilgili mutlaka okunması gereken kurallar...

1. Bölüm içerisinde yayınlanmakta olan hiç bir ilanın sorumluluğu grafikerler.net forumuna ait değildir. Satış sonrası doğabilecek sorunlar alıcı ve satıcı arasında olan konulardır. Hiçbir şekilde grafikerler.net bu gibi konularda sorumluluk kabul etmemektedir.
  2. Yayınlayacağınız satılık ilanlarında satışa sunulan ürünün güncel bir fotoğrafı olması ürüne ilgiyi arttırır.
  3. Mesajların içeriğinde telefon numarası, e-posta adresi, açık adres bilgisi verilmesi kesinlikle yasaktır. Alıcı durumunda ki üyelerin de bu kurala uymaları gerekmektedir.
  4. İlan sahiplerinin düzenli aralıklarla konularını takip etmeleri ve gerekli durumlarda açıklayıcı bilgi vermeleri, satış tamamlandığında ise gerekli bilgiyi vererek başlığın gereksiz yere insanların ilgisini çekmesini önlemek zorundadır.
  5. Başlıklar içerisinde konuyla alakasız mesajlar yazılması kesinlikle yasaktır.
  6. Bölümde açılacak bütün başlıkların forum yöneticilerinin onayından geçeceği unutulmamalıdır.
  7. Forum yönetiminin lüzumlu görülen durumlardaki açılmış olan başlıklarda değişiklik yapma, kaldırma ya da kilitleme hakkı her zaman saklıdır. Yöneticilerin bu gibi durumlarda kullanıcıları bilgilendirme görevi yoktur.
  8. Bu bölüme mesaj yazan üyeler kuralları okumuş olarak kabul edilir.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
özelden numaranızı yazarmısınız? ilanınızla ilgileniyoruz.

mermerci

🌱Yeni Üye🌱
ya kusura bakmayın yeni üye olduğum için özel mesaj atmayı bulamadım o yüzden burdan yazıyorum.ümraniye inkılap mh.küçüksu cd.no:80 örnek iş mermer(ümraniye nikah dairesi yanı)her zaman dükkandayım 05464114658 gelip görebilirsiniz canavar gibi makine.işler bitti bu işi bıraktığımız için satıyoruz maalesef.ilgilendiğiniz için teşekkürler

mermerci

🌱Yeni Üye🌱
admin bey benim özel mesaj atma etkim niye yok acaba.koyduğum ilanında bi anlamı kalmıyo bu arada...

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
admin bey benim özel mesaj atma etkim niye yok acaba.koyduğum ilanında bi anlamı kalmıyo bu arada...

özel mesajlar kaltı sanırım ama forumda bazı değişikliklerde var. örneğin adres ve telefon bilgileri ile mail adresi yazabiliyonuz bazı bölümlere. buna ikinci el pazarı dahil. bu arada makina satılmadıysa 1000 tl veririm ben nakit ve sıcak :d
0 507 341 76 00

mermerci

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar markası roland ama modelini yanlış yazmışım.pnc 960 mış :) yakında resminide koyarım.

mermerci

🌱Yeni Üye🌱
ben 950 demedim zaten cx 24 demişim pnc 960 olacak.

mermerci

🌱Yeni Üye🌱
konuyla ilgili resim

sözü geçen makinenin resmini göndeiyorum ama gitmiyo neden acaba