Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

satır ile beraber resimde kaydırma

hkner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
diyelimki 10 maddelık ( satırlık) bır yazım var. en altta bır foto ekledım...
sımdı ben bu 10 satılık yazıma bır satır daha ekledıgımde en lattakı yazı resmın altına gecıyor. bunu nasıl engelleyebılıırm. yanı yukarıya satır ekledıkce alttakı satır ıle beraber resmınde kaymasını ıstıyorum.. kısa ıslemlerde manuel olarka el ıle yapılıyor ama uzun metınlerde reısmlerı tek tek kaydırmak cok zor oluyo. bılen arkadaslardan yardım lutfen.

Benzer konular

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
İmajı beyaz ok ile tıklayıp kopyalıyorsunuz,
metnin içine Edit < Paste withourt Formatting menüsü ile yapıştırdığınızda imajınız da metinle birlikte kayar...

İyi kullanımlar..

hkner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Paste withourt Formatting

" Paste withourt Formatting"
yazı alanı acıp ıcındeyken " Paste withourt Formatting" mat duruyor. resmı place dıyerek dokuma alıp orada kes dıyor tekrar metnın ıcıne gırıyorum. ama yıne Paste withourt Formatting mat duruyor. kesınlıkle ben hata yapıyorum ama nerde cozemedım..yanlısı nerde yapıyorum. bılgın ıcın cok tesekkur ederım.

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
PDF Export yapın bir de bu şekilde PDF olarak görün dökümanınızı..

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sorunuzun tam karşılığı anchored objecttir. Object menüsünde bulunur. Satırınızı seçin söylediğim menüden bir grafik alanı oluşturun nesnenizi o kutuya yapıştırın. (paste into). Ya da direkt nesnenizi metin kutusunun içine bir metinmişcesine kesip yapıştırın aynı uygulamayı yine aynı menüden tekrar yapın. Çok fazla ayar var gibi gözüküyor ama aslında basittir. Tek yapacağınız aradaki boşlukları ayarlamak referans noktasını ayarlamak.

Aslında hiç anchore yapmadan nesneyi kesip metnin içine yapıştırada bilirsiniz ama böyle nesnenin yönetilmesi hem çok zorlaşır hemde uzun metinlerde soruna sebeb olur.

hkner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yardımlarınız için çok teşekkür ederim. büyük bir dertten kurtardınız beni..