Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkçe değil çünkü biz birileri ile savaşmıyoruz dostum. stop war ın ortasında dair içinde japonca DUR yazıyor onlarda çocuk istismarı konusunda dünya sıralamasında üst sıralarda...
bu çocuklar görsel olarak savaş çocukları olamazlar tamam bunlarında yüzünde acı ifadesi var ama bir filistinli çocuğun gözünde ki umutsuzluk acı daha farklı bence çocuk resimlerini seçerken bunları göz önünde bulundurmalısın
bu çocuklar görsel olarak savaş çocukları olamazlar tamam bunlarında yüzünde acı ifadesi var ama bir filistinli çocuğun gözünde ki umutsuzluk acı daha farklı bence çocuk resimlerini seçerken bunları göz önünde bulundurmalısın
katılıyorum bende ilk açarken bir filistin gibi bir şeyler görebilceğimi hissederek açmıştım ama baktım çocuklar tertemiz parlak parlak annesinde dayak yemişler sadece o görüntü gördüm
katılıyorum bende ilk açarken bir filistin gibi bir şeyler görebilceğimi hissederek açmıştım ama baktım çocuklar tertemiz parlak parlak annesinde dayak yemişler sadece o görüntü gördüm
Birileri değinmiş yukarıda ama ben de söylemeden geçemeyeceğim; çocukları bebe bisküvisinin üstündeki meşhur çocuğa benzettim. Bol çalışmalar, kolay gele.