Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfa Başlığı Sorunu

masterphidias

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, 200 sayfalık bir kitabın içinde üç farklı kişinin hayat öyküsü konacak.
Mesela 1-60 jules Verne, 61-120 Hugo, 120-160 Voltaire gibi... Sayfa üst başlıkları da ilgili sayfalarda ilgili kişinin adını taşıyacak... Ama nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım ve denemelerim başarısız oldu. Master sayfaya yazdığım isim haliyle 160 sayfanın tamamında görünüyor.Yani Jules Verne kitabın tamamında oluyor.Oysa 61'den 120'ye kadar Hugo, 120den sonuna dek Voltaire olması lazım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Benzer konular

dddnnnsss

🌟Usta Tasarımcı🌟
Running Header Şeklinde arama yapınız nette zamanım olsaydı yardımcı olurdum.

Red-Blooded

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.grafikerler.net
3 farklı master oluşturup 3 ayrı yazarın sayfalarını farklı masterlarla açarsan sorununu çözebilirsin sanırım.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar, 200 sayfalık bir kitabın içinde üç farklı kişinin hayat öyküsü konacak.
Mesela 1-60 jules Verne, 61-120 Hugo, 120-160 Voltaire gibi... Sayfa üst başlıkları da ilgili sayfalarda ilgili kişinin adını taşıyacak... Ama nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım ve denemelerim başarısız oldu. Master sayfaya yazdığım isim haliyle 160 sayfanın tamamında görünüyor.Yani Jules Verne kitabın tamamında oluyor.Oysa 61'den 120'ye kadar Hugo, 120den sonuna dek Voltaire olması lazım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bu soruyu daha öncede sordunuz ve cevap aldınız neden tekrar aynı başlığı açma gereği duydunuz anlamadım. Neyse aşağıdaki linkte zaten verilmiş cevapları görebilirsiniz.

https://www.grafikerler.net/sayfa-basligi-sorunu-t140055.html