Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

scan ettiğim resimin ayrıntılarını nasıl artırabilirim?

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar. çıkarmak için bir resmi scan ettim kulllandığım scanner resimleri çok fazla aydınlık yaptığından dolayı ayrıntıları kaybediyor bu ayrıntıları ortaya çıkarmak için ne yapmalıyım. daha sonra bu resmin çıktısını alacağım. herkese iyi çalışmalar. saygılar.

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
renkleriyle oyna:D resmi buraya yüklersen daha çok yardım edebilirim. ctrl+m kombinasyonu ile açılan curves özelliğini yada level değerlerini oynayabilirsin. şimdilik kafadan bu kadar yardımcı olabildim. ama resmi eklersen daha çok yardım edebilirim.

tarama yaparken ufak bir püf noktası söyleyeyim. tarayıcılar genel olarak siyah ve beyaz renkleri baz alırlar. diğer renkleri ona göre dağıtırlar. eğer tararken bir parça siyah bir parça da beyaz(beyaz olmasa da olur taranacak resimde %100 mevcuttur çünkü:) ) karton vs birşey koyarsan resimler daha net çıkacaktır.

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bingoldijitaltasarim.com
Fiery Remote Scan programını kulan eğer tarayıcında network özeliği varsa yani ip üzerinden bağlanıyorsa bunda taramalarda hem renk aydınlık dpi vs. ayarlarını yapabilirsin.

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fiery Remote Scan programını kulan eğer tarayıcında network özeliği varsa yani ip üzerinden bağlanıyorsa bunda taramalarda hem renk aydınlık dpi vs. ayarlarını yapabilirsin.

arkadaşlar cevaplarınız için sağolun. level ve curves ayarları ile oynamalar yaptım fakat tatmin edici bir sonuç alamadım. farklı bir yöntem var mı diye bir sorayım dedim.
mehmet arkadaş bu bahsettiğin program hakkında biraz daha bilgi verebilir misin?
iyi çalışmalar. saygılar.

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
şöyle söylim bu program benim şuan canon CLC3220 renkli fotokopi + scane olarak kulandığım makinada kulanıyorum programın usb üzerinden çalışıp çalışmadığını bilmiyorum pazartesi bakıcam fakat remote ismi sadece ip üzerinden olma ihtimali olabilir gibime geliyo pazartesi bakıp yazarım program 600 dpi dan 200 dpi ye kadar tarama yapiyo tarama seçenekleri pdf-tif ve jpg uzantılı dediğim gibi pazartesi günü yada yarında bakarsın yazarım.selametle

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam sevinirim. iyi çalışmalar.iyi günler.saygılar.

mehmet1221

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
s.a kardeş bahs ettiğim scan programı sadece ip üzerinden scan yapiyo yani usb seçeneği vermedi ekran görüntüsü bu
scanem.jpg

birde bunu dene googlede isimi VueScan indir diye aratıp dene istersen

cumali12

🌟Usta Tasarımcı🌟
sağol mehmet arkadaş. ilginden dolayı teşekkürler. iyi çalışmalar.saygılar.