Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seçim menüsü....

mtaks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba,
bi konuda takıldım sorum şu
örneğin sayfama bir liste seçim menüsü yaptım burdaki seçeneklerden yemek olanını seçtim ve bu listeye bağlı olarak çalışan diğer liste menüsündeki seçeneklerden balık yemeklerini seçtim. bu seçimi yaptığımda karşıma balık yemekleri ile ilgili hazırladığım sayfa gelsin. bunu nasıl yapabilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Benzer konular

dataalemi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dataalemi.com
Yemekler > Balık Yemekleri > Hamsi Tava

Hamsi Tavaya tıkladığı zaman hamsi sayfasına gidecek değil mi ?

Yoksa direk "Balık Yemekleri"ne tıkladığı tüm balık yemeklerinin açılmasınımı istiyorsun.

Farketmez ikiside aynı olacak. Senin yapacağın sadece tıklanılan kısıma link vermek.

mtaks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır o şekilde değil bir örnek vericek olursam banka sitelerinde var mesela seçim listesinden il seçiyorsunuz daha sonra bu listeye bağlı olan listeden ilçe sçiyorsunuz ve o ilçede bulunan şubeler ait sayfa açılıyor. Zannedersem asp ile yapılıyor...

dataalemi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dataalemi.com
Şimdi anlaşıldı :) iç sayfa yapmak istiyorsun yani. Aynı anda tıklanılan nesne aynı sayfada açılacak. :)

Daha önce yapmadım fakat html tarzı sitelerde de gördüm asp php vs gibi sitelerde yapılabiliyor.

mtaks

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet yardımcı olabilecek var mı ?

beyzade19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende tam olarak bilmiyorum ama benim bildiğim kadarıyla jquery veya jawascript ile database den çekilerek yapılıyo yani alt menüleri databaseden çağırıyo