Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şehvet Denizinde Kaybolmak...

ebilken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kayıp bir bavul gibiyim hava alanında
sehvetij0.jpg

tuanj

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kadının olduğu yer sadece orsıo kesilip ayrı bir afiş olabilir ben özellikle oradaki gölege ve esteriği çok beğendim.onun üzeride yanlamasına hafif bir yazıyla kadına karşı şidtle ilgi bi slogan yada kadın haklarını anlatan bi slogan olabilir.başarılar...amatörsünüz ama profesyonel olabilecek seviyedesiniz...

ebilken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başka görselim yok yollarsanız sevinirim yada boşverin

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
başka görselim yok yollarsanız sevinirim yada boşverin

alycı tavrınız hoş değil burada yorgunella nın haklı eleştirisine maruz kalmışsın ve acıkcası eleştiride yapmamış farklı görsellerle hazırlarsanız çalışmalarınızı hem gelişmeniz acısından hemde hayal gucu olarak daha etkili işler yapabilirsiniz başarılar

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
alycı tavrınız hoş değil burada yorgunella nın haklı eleştirisine maruz kalmışsın ve acıkcası eleştiride yapmamış farklı görsellerle hazırlarsanız çalışmalarınızı hem gelişmeniz acısından hemde hayal gucu olarak daha etkili işler yapabilirsiniz başarılar

"yorgunella nın haklı eleştirisine maruz kalmışsın" aslında "başka görselim yok yollarsanız sevinirim yada boşverin " bu cümle üzerine yorgunellanın gayet haklı bir dille ve gayet açıkça cevap vermesi gerek bence...

bu tip insanların paylaşım sitelerine girmeleri yasaklanmalı bence radar gibi birşey olmalı.
madem önerilerimizi dikkate almayıp alay edeceksiniz o zaman bir paylaşım platformunda ne işiniz var??

ebilken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"yorgunella nın haklı eleştirisine maruz kalmışsın" aslında "başka görselim yok yollarsanız sevinirim yada boşverin " bu cümle üzerine yorgunellanın gayet haklı bir dille ve gayet açıkça cevap vermesi gerek bence...

bu tip insanların paylaşım sitelerine girmeleri yasaklanmalı bence radar gibi birşey olmalı.
madem önerilerimizi dikkate almayıp alay edeceksiniz o zaman bir paylaşım platformunda ne işiniz var??

Yanlış anlaşıldım heralde eleştirin bu tip insanların paylaşım sitelerine alınmaması gerek derken bişeye alınıp küçümsemeye çalıştınız sanırım zaten artık sizi hiç ciddiye alamam benim bi web şirketim war aslında burda kendime grafiker bakıyorum öle elimde olanıda yayınlıyorum

bi cv'nizi gönderirseniz sizi değerlendirebilirim

ebilken

🏅Acemi Tasarımcı🏅

evet gelişim ve hayal gücü haklısınız özürr
başarılar

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Yanlış anlaşıldım heralde eleştirin bu tip insanların paylaşım sitelerine alınmaması gerek derken bişeye alınıp küçümsemeye çalıştınız sanırım zaten artık sizi hiç ciddiye alamam benim bi web şirketim war aslında burda kendime grafiker bakıyorum öle elimde olanıda yayınlıyorum

bi cv'nizi gönderirseniz sizi değerlendirebilirim

kendinizle çelişiyorsunuz. hem sizi ciddiye alamam deyip hemde cvmi istiyorsunuz.
ben yaptığınız alaylı yoruma karşı yazdım o cevabı...
bir yönetici olmanız alaylı ve Türkçe karakteri bile olmayan yorumlar yazmanızı gerektirmez.
cvmi size göndersem bile anlaşamayacağımıza eminim..
neyse benim eleştirirkenki amacım yaptığınız çalışmaya anlam verememem olmuştu..

ebilken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendinizle çelişiyorsunuz. hem sizi ciddiye alamam deyip hemde cvmi istiyorsunuz.
ben yaptığınız alaylı yoruma karşı yazdım o cevabı...
bir yönetici olmanız alaylı ve Türkçe karakteri bile olmayan yorumlar yazmanızı gerektirmez.
cvmi size göndersem bile anlaşamayacağımıza eminim..
neyse benim eleştirirkenki amacım yaptığınız çalışmaya anlam verememem olmuştu..

burdaki yorumlarınızı ciddiye alamam demiştim iş ayrı tabii bu sefer anlatabildim.
benim sorunumda anlam veremiyorum :)
eğer web sitesi yapıyorsanız referanslarınızı yollayın bi bakayim elimde olan işleri yönlendirebilirim ve ya arkadaşklarınız varsa yollayabilirler rica ettim

daha fazla sürdürmeyelim tartışma kısmını çabuk sıkılırım.