Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seiko kafa boya damlatması sorunu

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
sekio 510 kafa bi makinem var bu gün baskı yaparken mavi boyada kesmeler oldu normalde pek yapmıyor makinam sıfır aldım 8 ay oldu sonra mavide düzensizlikler vardı ara ara kesmeler damlatmalar yapmaya başladı ama kafa tıkanıklığı gibi değil mavi boya bitmiş gibi sanki daha sonra kafadan mavi boya damlatmaya başladı ve ön valf motorunun filtresinden mavi boya atmaya başladı makina çok uraştım sıkıntı neyden kaynaklanıyor çözemedim hava alıyormu diye arka tank kablolarını kontrol ettim valfi değiştirdim kafadan böyle damla damla su damlar gibi boya akıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir bu arada mavi damlatırken baskı yaptım ama yarıda damlama yaptı ne yapmamı önerirsiniz bide bildiğiniz iyi bi servis varmı

ERTUNCTUNC

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blackink.com.tr
sekio 510 kafa bi makinem var bu gün baskı yaparken mavi boyada kesmeler oldu normalde pek yapmıyor makinam sıfır aldım 8 ay oldu sonra mavide düzensizlikler vardı ara ara kesmeler damlatmalar yapmaya başladı ama kafa tıkanıklığı gibi değil mavi boya bitmiş gibi sanki daha sonra kafadan mavi boya damlatmaya başladı ve ön valf motorunun filtresinden mavi boya atmaya başladı makina çok uraştım sıkıntı neyden kaynaklanıyor çözemedim hava alıyormu diye arka tank kablolarını kontrol ettim valfi değiştirdim kafadan böyle damla damla su damlar gibi boya akıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir bu arada mavi damlatırken baskı yaptım ama yarıda damlama yaptı ne yapmamı önerirsiniz bide bildiğiniz iyi bi servis varmı
Makinanızın markası ve Modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız ..

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
markası icontech yazıyor ama çin malı makina TW - 3308 HD modeli 8 kafa seiko 510/ 35 pikolitre bu gün mavi kafanın ön çeki valfini değiştirdim mavi düzeldi fakat bu seferde siyah kafadan boya terleme yapıyor neden olabilir ama az baskı yaparken şimdilik bi sorun olmadı 36 m2 iş bastım 3 kere boya kesme yaptı normalde kafayı bir kere siliyodum 60 m2 ye kadar kesme yapmıyordu

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kullndıgınız program hangisi bilgilendirirmisiz(printmon-eprint)flah frekans setting yazan yerden normal frekans mınum 4 ve clear frenkans 4 getirin bu terlemeyi gidericek baskıda hangi kafada kesme yaptı 3 sefer devamlı olarak sıyah kafa damı ? 60 m2 kesme yapmıyor demissiniz makinayı bu sekilde bir standart yapamazsınız 60 m2 kesmedi 100 m2 hic kesmedi gibi. ortamdan cok cabuk etkılenen makınalardır nem sıcaklık kafaların bulundugu ortam tablanın altına yapısan kucuk bir branda tuyu bile size kafayı yedirebilir...terleme ile iligili net biligiyi msn adresimden vericem yukarıdan ekleyin

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
printmoon kullanıyorum büyük ölçüde sorunumu çözdüm sayılır çeki valf motoru yanmış ondan dolayı sıkıntı yapıyordu makina motoru değiştirince düzeldi gibi ama ara ara terleme yapıyor sebebini bulamadım bide makinanın kafa tozutma ayarları kaç olmalıdır belli bi değer varmı sarı çok aşırı tozutma yapıyor ortam sıcaklığım ve nemi sabit yalıtımlı bi odada çalışıyor makina kullandığım boya sk4

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
erginfr@hotmail.com ekleyin söylediğiniz arıza bir kaç türlü ilerlemeli şekilde çözülmesi gerekiyor hava tank içine mavi boya doluyormu devamlı şekilde ? frenkans ayarlarını kendi tecrübem genel olarak 2 ile 4 arasında makina kullanıcı isteği ne ise onda bırakıyorum.
2. olarak kafa kabloların kafa kartına takıldıgı yer direkt mi yoksa arada adaptor varmı?niğde kardeşler yusuf beyin makinada aynı sorun vardı adım adım ilerleyerek çözüldü aynı şekilde sizde irtibatta olursanız sorununuzu çözeriz

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
********* reklam yaz kardeş google oradan ulaş bana

Moderatör tarafında düzenlendi: