sekıldekı font ıcın yardım edebilirmisinız lutfen,,
A aksu_sdu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Şub 2009 Mesajlar 205 Tepkime puanı 0 30 Eyl 2009 #1 sekıldekı font ıcın yardım edebilirmisinız lutfen,,
P postaki 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 24 Nis 2009 Mesajlar 2,326 Tepkime puanı 12 30 Eyl 2009 #2 Nasıl bir yardım istediğin anlıyamadım ama Arial yada Helvetica tarzı fontu deforme ederek sonuca ulaşılmış gibi geliyor.
Nasıl bir yardım istediğin anlıyamadım ama Arial yada Helvetica tarzı fontu deforme ederek sonuca ulaşılmış gibi geliyor.
A aksu_sdu ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Şub 2009 Mesajlar 205 Tepkime puanı 0 30 Eyl 2009 #3 yazı fontu olarak yardım arkadasım ama o fontlara benzemıyo
P postaki 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 24 Nis 2009 Mesajlar 2,326 Tepkime puanı 12 30 Eyl 2009 #4 bak şimdi düpedüz Arial fontunu kullanarak deforme etmiş arkadaşım. R harfinin yapısını incelermisin lütfen.. Üstünden bas ya da enlemesine çekiştir. Sonra P ile R nin yuvarlağını kapatan yerini silersen olacak.
bak şimdi düpedüz Arial fontunu kullanarak deforme etmiş arkadaşım. R harfinin yapısını incelermisin lütfen.. Üstünden bas ya da enlemesine çekiştir. Sonra P ile R nin yuvarlağını kapatan yerini silersen olacak.