Neler yeni

selçuk üniversitesi şenlik afişi çalışmam

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
enlikafii.jpg
şenlik afişi denemesi

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk olarak çok karışık bir çalışma olmuş hepsi birbirinie girmiş, ayrıca yazının fontu ve efekti olmamış kolay gelsin

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk önce eleştiri için teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Verdiğiniz kontürler çok fazla olduğundan dolayı yazılar kaba duruyor.Daha ince vermeniz gerekir.Kullanılan logolar alt kısma yapşmış.Boşluk bırakırsanız daha nazik durur.Ayrıca logolar arasında bir orantısızlık var.Adidas ve avea buyuk bunların yanında mercedes logosu çok ufak kalmış.Sanatçı resimlerini daha derli toplu bir şekilde kullanabilirsiniz.Logolardaki orantısızlık sanatçılarda da var.Emeğe saygı duyup elinize sağlık diyorum...

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence de çok karmaşık olmuş bugün bilboardlarda bu çalışma mı vardı hızlı geçtim slogan aynıydı =P

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet slogan aynı yeni başladığım için tasarım işine sloganı değiştirmek istemedim zaten bu çalışma kursta yaptığım bir tasarım ama yine de yorum için teşekkürler.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben bütün sanatçıları resimlerden tanımak zorunda değilim.. örneğin şu arkadaki grup kim?.. :) bu yüzden açıklayıcı bilgiler olmak zorunda... tabi tarih ve zaman... ve yer:...

deneme bile olsa tasarım bütündür.. xxxx yaz ama yaz.

olcay42

🌱Yeni Üye🌱
deneme çalışması için güzel.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler :D

naileu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yorgunellafi.yetkinforum.net
müslüm gürses'in resmi siyah beyaz bi resim diğer gruplar renkli ve cok keskin resimle bütünleştirseydin dha iyi olurdu ama güzel

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
söylediğim gibi deneme çalışmam üzerinde fazla çalışma şansı bulamadım ama yorumunuz için teşekkürler.