Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nurcan şanlı insan ama daha iyisini hakeder diye düşünüyorum...olmamış arkadaşım..renkler çok çiğ kalmış...aşkın tutkunun rengidir siyah ve kırmızı...bi kullan derim...kalp biçimindeki tpografik yazıyıda daha düzgün bi hale getirebilirsin...kolay gesin...
arkadaşım işe olan şevkini kırmak istemem ama biraz daha işin üstüne yoğunlaş... hayal gücünü zorlamalısın... herhangi bir şeye takılı kalma... yapılan işleri iyi incelemeni önerrim... iyi çalışmalar
arkadaşım işe olan şevkini kırmak istemem ama biraz daha işin üstüne yoğunlaş... hayal gücünü zorlamalısın... herhangi bir şeye takılı kalma... yapılan işleri iyi incelemeni önerrim... iyi çalışmalar
yok yok şevkim kırılmaz merak etme tabiki sizin çalışmalarınız gibi yapmam için daha çok çalışmam lazım bunun farkındayım ilkler her zaman eksiklerle dolu olmuştur ama tipografi eğlenceli yakında çözerim saygılar
nurcan şanlı insan ama daha iyisini hakeder diye düşünüyorum...olmamış arkadaşım..renkler çok çiğ kalmış...aşkın tutkunun rengidir siyah ve kırmızı...bi kullan derim...kalp biçimindeki tpografik yazıyıda daha düzgün bi hale getirebilirsin...kolay gesin...
bu defa en azından renkten kurtarmışsın ama azmin güzel sana tavsiyem hayal gücünü geliştirmek için bol bol yapılan örnekleri incele görselleri iyi tara bu seni çok geliştirir. başarılar.
bu defa en azından renkten kurtarmışsın ama azmin güzel sana tavsiyem hayal gücünü geliştirmek için bol bol yapılan örnekleri incele görselleri iyi tara bu seni çok geliştirir. başarılar.
arkadaşım daha yeni gördüm...evet bu ilk çalışmandan daha iyi olmuş...bu iş gerçekten zevkli ve burada gördüğüm çalışmalardan yani cengiz ve erdemirs in çalışmalarından sonra bende yaptım bi çalışma ve gördümkü gerçekten zor ...iyice gözlemlemeden olmuyomuş...tavsiyemdir sanada biraz izle ben öyle yapıyorum...inanıyorum ki yapabilirsin... daha ilk bu, son olmayacaktır...kolay gelsin sana arkadaşım...ayrıca teşekkür ederim...