Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

serbest çalışma (istanbul)

Hat-Min

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Umarım beğenirsiniz arkadaşlar.. :sweating:

istwv0.jpg

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
istanbul logosu birçok yerde kullanıldığı gibi uzantılı harflerde minare teması kullanılarak üretilmiş... ama hala geçerli bir uygulama, fakat ara harflerdeki o dallar budatlar olmamış, eğer amacın lale (istanbulun sembolü) ise, bunlar lale değil... bence onlar fazla olmuş... genel olarak afiş o Medeniyetler kenti sloganına uygun değil.. görsel olarak sade ve hoş ama bütün olarak değerlendirirsek eksik diyebiliriz...

yasirarslan

🌱Yeni Üye🌱
mavi tonu olarak gözü yoruyor fakat yinede güzel olmuş

grafhasan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.berraajans.net
çok basit bi çalışma olmuş bence istanbul yazısıda olmasa istanbulu ifade etmiyor bence o küçük cami yarine sultan ahmetin çizilmiş çalışmaları var o sağdaki cami yerine sultan ahmeti koysaydın ve 2-3 vapur koysaydın sonrada istanbul logosunu loysaydın daha güzel olurdu bence ;)

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
çok basit bi çalışma olmuş bence istanbul yazısıda olmasa istanbulu ifade etmiyor bence o küçük cami yarine sultan ahmetin çizilmiş çalışmaları var o sağdaki cami yerine sultan ahmeti koysaydın ve 2-3 vapur koysaydın sonrada istanbul logosunu loysaydın daha güzel olurdu bence ;)

arkadaşım o sağdaki cami değil, galata kulesi. bence bir çalışmaya iyice baktıktan sonra yorum yap.

istanbul yazısından çıkan minareler ve altındaki minik yazı çok eğreti durmuş. tabii o sarmaşık gibi bitkilerde. bunların üzerine çalışırsan güzel bir çalışman olabilir sanırım.

sharaph

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ayyildizforum.net
Galata kulesini füme renklerle yapabilirdin. İstanbul font ve süslemesi de üzerinde çalışman gereken diğer bir nokta...

yine de düzeltilemeyecek şeyler değil. yıldız kayması görüntüsünü bir tane yap. gökyüzünü biraz daha koyulaştır. Bu yıldızları daha parlak gösterir.

şimdilik devam etmeni tavsiye ediyorum

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
yaa birşey var bu çalışmada..
biraz dağınık sanki.. tam çözemedim..
belki mavinin tek düzeliğinden öyle algılıyorum..
beğendim de diyemem beğenmedim de diyemem..
ama gözlerim yoruldu bakarken..
sanki biraz estetik sorunu var gibi

Hat-Min

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için aslında çok basit bir çalışma. ama ben bu işlerde çok çok yeniyim...