Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ortadaki anladığım kadaryıla kemer oluyor. kemerdeki ışıma efectini kaldırıp, aşağıya indirirsek; sağ ve soldaki desenlerle birleştirirsek bütünlük kazandırmış oluruz. desenleri de altın rengi verebilirsin. bir canlılık vermiş oluruz sankine emeğine sağlık!..
Kullandığın brush ve stroke v.s. effectklerin biraz dengeli olarak kullanman güzel olurdu.. Objelerin renk uyumunu göz ardı etmişsin..Biraz aceleye gelmiş gibi çalışmalar ama genede emeğine sağlık..Bir şey daha çalışmalarına imza koy..
kırmızı zemini solda yanlamasına kesilmiş bir görünüm yerine oradaki kırmızılığın devamını getiririp duvar görününü verirsen daha da güzel olur. motorun gölgesini zeminde yansıtabilirsin... emeğine sağlık güzel çalışma...
Sanırım daha çok çalışmalısın dekuple üzerinde. Kompozisyonlarda sorun var ve ilk üç çalışmanda çok kolaya kaçmışsın. Bitsinde bir an önce siteye göndereyim gibi. Yani bunların üzrinde dur. Çalışmalarına kendinden birşeyler kat. Daha iyi olacaktır. Ve çok araştırmanı tavsiye ederim.
aslında ben de oyle düşündüm ama bu kadar yazıyı öyle yaptık olmadı boyle yaptık olmadı, anca bu kadar sığdırdık ben dedim bu kadar yazmayalım, sade bir şey olsun die ama sakalımız yok ki sözümüz geçsin