harika çalışmalar bu çalışmalar sizinse diyer çalışmalarınızı merakla bekliyorum tebrikler:alkis:
ooo berk kızılayyy gelmişşben dinodan serkann
yine süper çalışmalar...süper tipo düzenlemeleri...
Serkan merhaba. Uzun zaman oldu :sleepy:
Evet uzun zaman oldu gerçekten bende buraya son haftalarda gelmeye başladım.Biliyorsunuz malum site sadece forum da şu anda...bir iş bin yorummm ne günlerdi![]()
Güzel günlerdi bence. Çok insana faydası dokundu.
kesinlikle katılıyorum...
Döktürmüşsünüz gene müthişsiniz emeğinize sağlık diğer çalışmalarınızı merakla bekliyorum
alın benden de o kadar.. dinonun sanki eski tadı kalmadı mı nedir anlamadım![]()
en azından ben değilim.. :S ne kadar rahatlatıcı bi açıklama olmadıysada.. başkalarını suçlamak gelmiyo içimden.. berk usta dino'nun eskilerinden.. eskiden saygı vardı.. sevgi vardı.. hoşgörü vardı.. genel ahlak ve toplum kurallarına uyum vardı.. vs.. gönderilen işlere düzeyli ve saygılı yorumlar vardı bide.. sonradan ne olduysa mutasyona uğradık sanırım millet olarak....
Doğrusun kardeşim. Ama insanlara zorla saygıyı öğretemiyorsun maalesef.
Bu insanın beklenti ve içinden gelen bir davranış olmalı.
Kesinlikle söylenecek şeyi söylemişsiniz. Ama arkadaşın da dediği gibi. Daha da mı kötüye gidiyor durum.?
Bu sadece bizim sektörümüzle alakalı bir durum değil. Tamamıyle bir kötüye gidiş var. Sonumuz hayrola!