MiRaY GÜÇLÜ
👑Efsanevi Grafiker👑
Severim bu tür çalışmaları Emeğine sağlık Miray Başarılı bir çalışma![]()
güzel bir çalışma,emeğine sağlık Miray'cım
Çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık
Bitmiş halini görmek güzel. Emeğine sağlık canım.
Kırmızı alanın fazlalığı nedense gözümü yordu. Şahis fikrim yukarıdaki mavi yada pembe tonlarında kullanırsan o alanı daha hoş görüneceği kanaatindeyim.
Sıradakini alalım![]()
Güzel ve başarılı bir çalışma olmuş
canım emeğine saglık![]()
güzel iş olmuş eline sağlık
Miray'cım..Tipografi çalışması yapmayan biri olarak hem grafiker hemde dışardan bir göz olarak baktığımda her çalışmanda bir basamak daha ilerliyorsunve şimdiye kadarki çalışmalar içinde en beğendiğim diyebilirim..Sol tarafa daha fazla emek harcamışsındır eminim ama sağ taraf sadeliği ile daha çok hoşuma gitti..Ellerine sağlık canım...
ilk bakışta anlam taşıyan ve kendini gösteren bir çalışma sessizliğe dönüş bir anlamın bir mesajın taşıdığı bir tipografi bu tarz bir çalışma görmeyi düşlemiştim hep sanatçının düşüncelerini tamamen yansıttığı bir çalışma olmuş çok güzel. yazıda bir problemmi var benmi yalnış çeviriyorum? konu başlığıyla uyuşmuyor ?
Miray' cım...ilk çalışmaların, ama güzel gidiyorsun. Zamanla zaten kendi hatalarını yinileyerek daha da güzel şeyler çıkaracaksın.
Ellerine ve emeğine sağlık, güzel bir çalışma olmuş.
güzel bir çalışma emeğinize sağlık miray
Tipografi öyle birşey ki; başlayan için büyük bir ufuk, başlamaya tırsan ( yani ben ) için bakmaya doyulyaman bir görsel şölen...Ellerine sağlık Miray. Güzel bir başlangıç...
![]()
emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş o dönme etkisi da çok hoş olmuş![]()
verdiği espiri okunmadaki kolaylık.. işte sevdiğim typo çalışmalarından biri emeğinize sağlık...
başarılar miray daha güzelleride çıkacak eminim..
Eline sağlık miray..Güzel bir çalışma..Şahsi fikrim Silence altındaki kırmızının bütün olması pek iyi durmamış..Flu bir geçiş olabilirdi..
Ama selimle beraber tipografik çalışmalarını takip ediyorum..Merakınıza ve çıkan işlere gerçekten tebrikler..