Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şeytan mısın,Melek misin ? / Tipografi

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim canım, ilk günahsızdır :) Sen bir 2.'yi yap :p
Şaka bir yana; İlk olmasına ragmen güzel, özellikle renkler(Kırmızı-Siyah) ve konu çok iyi işlenmiş.

Çalışmadaki bir kaç ufak detay çok iyi yakalanmış ve çok hoş:
İzninle gösteriyim :)

Sana yakışır bir çalışma olmuş(anladın sen :p) :), Ellerine ve o kocaman yüreğine sağlık canımmm :wink:
Tekrar tebrikler...
Devamını bekliyorum. ;)

Son düzenleme:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Gri tonlar çalışmanın bütününü bozmuş gibi, bir de en dıştaki alan fazla bence, o örümcek sarkmasaymış dıştaki çerçevenin de bir anlamı kalmayacakmış zaten, ama yine de güzel bir çalışma ellerine sağlık...

Bir de soru, neden İngilizce?

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
Gri tonlar çalışmanın bütününü bozmuş gibi, bir de en dıştaki alan fazla bence, o örümcek sarkmasaymış dıştaki çerçevenin de bir anlamı kalmayacakmış zaten, ama yine de güzel bir çalışma ellerine sağlık...

dediğiniz gibi gri ton biraz bütünlüğü bozuyor keşke daha açık renkler kullansaydın birde yazı rengi zeminle iç içe geçmiş yani renkler yakın olduğu için yazı ön planda kalmamış

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Tebrik ederim canım, ilk günahsızdır :) Sen bir 2.'yi yap :p
Şaka bir yana; İlk olmasına ragmen güzel, özellikle renkler(Kırmızı-Siyah) ve konu çok iyi işlenmiş.

Çalışmadaki bir kaç ufak detay çok iyi yakalanmış ve çok hoş:
İzninle gösteriyim :)

Sana yakışır bir çalışma olmuş(anladın sen :p) :), Ellerine ve o kocaman yüreğine sağlık canımmm :wink:
Tekrar tebrikler...
Devamını bekliyorum. ;)

Teşekkür ederim canım ,ayrıntıları farkettiğin içinde sevindim :wink:bende senden bekliyorum :)

Gri tonlar çalışmanın renklerine en uygun gelen renkler oldu çünkü diğerleri karmaşa yarattı hissine kapıldım,deneme yanılma yoluyla gri renkte karar kıldım,en dıştaki alanı zaten örümcek var diye kullandım söylediğiniz gibi olmasaydı pek gerek yoktu ama örümcekte düşüncemde olduğu için sonuçta bu şekilde oldu,neden ingilizce evrensel bir dil daha geniş bir kitleye hitap ediyor,o amaçla, yorum için teşekkür ederim Önder bey...

dediğiniz gibi gri ton biraz bütünlüğü bozuyor keşke daha açık renkler kullansaydın birde yazı rengi zeminle iç içe geçmiş yani renkler yakın olduğu için yazı ön planda kalmamış

Açık renkleride denedim fakat altında açık renk ışık süzmesi var güzel durmuyor,ayrıca çalışmanın belli bir yöne akış yönü var açık renkten ziyade zıt olan bu yönü karmaşa yaratmadan bu şekilde ifade edebilirdim...Diğer bakış açımda iki kelime dışında diğer yazıların pek öne geçmesini açıkça söylemek gerekirse istemedim teşekkür ederim ANIL YÜNCÜ

Son düzenleme:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışma olmuş Filiz'cim ellerine sağlık :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şeytanmısın? Melekmi?
* Şeytanda bir melektir:)

Çalışmanın üzerine biraz daha düşseydin ve tonlamalarla biraz daha uğraşsaydın diye düşünüyorum. Ana zeminin içinde kalan çalışmayı daha yatay çalışabilirdin. Ve son olarak cooper kötü bir font seçimi:)
Yılmadan devam çok daha iyileri çalıştıkça olacaktır.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Güzel çalışma olmuş Filiz'cim ellerine sağlık :)

Teşekkür ederim canım :)

Şeytanmısın? Melekmi?
* Şeytanda bir melektir:)

Çalışmanın üzerine biraz daha düşseydin ve tonlamalarla biraz daha uğraşsaydın diye düşünüyorum. Ana zeminin içinde kalan çalışmayı daha yatay çalışabilirdin. Ve son olarak cooper kötü bir font seçimi:)
Yılmadan devam çok daha iyileri çalıştıkça olacaktır.

Tek bu sözü söyleyen ben değilim şarkılar bile yapılmış :D Ama biri iyi biri kötü :)

Çalışma öyle bir anda çıktı ki Ulaş aslında ne yapmaya nede düşünmeye zaman vardı internet bağlantı sorunum vardı ,iş yapamayınca boşken
çıkan bir çalışma tabi, sonrasında zaman kısıtlı bitirdim haklısın irdeleyince çok daha güzel şeyler çıkıcaktır teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

cisil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkleri çok sevdim ben başarılı olmuş eline sağlık:)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Emeğine sağlık Filizcim. Bu site bizlere çok şey katıyor orası kesin :)
Çalışmaya gelince. Detaylar gerçekten çok önemli ve başarılı olmuş. Renk konusuna ben katılmıyorum. Başarılı buldum ama gri muallakta kalmış gibi.

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tipografiyede el atmışsın :D Başarılı olmuş Filiz renkler güzel kırmızı siyah ayrıntılarda arkadaşların belirttiği gibi süper olmuş eline sağlık :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık canım:) Artık hızını alamaz bir kaç örnek daha yaparsın bence.Sıradaki çalışmanı bekliyorum.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş bir çalışma olmuş, emeğine sğalık Filizcim

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tebrikler Filiz hiçde ilk gibi değil özelliklede çoğu materyalı kendin hazırlamışsın bu çok hoşuma gitti bu konudaki yeteneğini irdele derim ben ;)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Ellerine sağlık canım:) Artık hızını alamaz bir kaç örnek daha yaparsın bence.Sıradaki çalışmanı bekliyorum.

Teşekkür ederim canım ,sıradaki biraz zor gelir herhalde zaman olsa :wink:

Çok hoş bir çalışma olmuş, emeğine sğalık Filizcim

Teşekkür ederim Aslıcım :)

tebrikler Filiz hiçde ilk gibi değil özelliklede çoğu materyalı kendin hazırlamışsın bu çok hoşuma gitti bu konudaki yeteneğini irdele derim ben ;)

Teşekkür ederim Volkan :) Sendende bekleriz tipografi çalışması :p:wink:

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma olmuş rengide beğendim ellerinize sağlık.