Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sıfırdan Photoshop Öğrenmek İçin Yardım Lütfen

refugeeheart

🌱Yeni Üye🌱
Herkese merhabalar.
Ben sıfırdan photoshop öğrenmek istiyorum.

1-Hangi sürümle başlamalıyım
2-En geniş anlatımlı ve acemiler için bi kitap önerisi bekliyorum.
3-Nasıl çalışmalıyım?

Bu soruları cevaplayan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
Umarım Yardım eden Profesyonel arkadaşlar bulunur...

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
en son sürümle başla en iyisi o...bir de sitede photoshop kılavuzu muhakkak vardır...arattır bulursun...photoshop derslerini de al baştan incele...çok yararı dokunacaktır...bu sitede size uygun çok güzel olanaklar mevcut...bol şans...

semih982

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle sürüm o kadar önemli değil bana kalırsa.Hepsi temelde aynı uzmanlaştıkça ufak farklılıkları görebilirsin.Ben Cs2 kullanmaktayım.sistemi yormuyor.

Pusula yayıncılıktan photoshop cs2 kitabı var gökalp baykal.En ufak ayrıntıya kadar anlatmış herşeyi sıkılmadan okuyup teorik bilgi edinebilirsin.

internetten photoshop ile ilgili tutoriallara bakıp sende aynısını yaparsın.Daha önce yapılmış çalışmaları inceleyip sende aynısını yapmaya çalışırsın belli bir süre sonra artık düşünmeden yapmaya başlarsın otomatik pilota geçersin.
Sana tavsiyem toolları sonra menüleri daha sonra panellerin ayrıntılarını öğrenmen geriye ise hayal gücün kalıyor...bunun içinse etrafını iyi inceleyip ayrıntılarda yoğunlaşmalısın.ve şunu unutma her zaman daha fazlası vardır.Merdivene çıkar gibi adım adım zirveye çıkarsın....
Çalışmalarında başarılar dostum.

beyhanok

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sürüm önemli değil
ben photshop 8.0 kullanıyorum hem bilgisayarımı kasmıyor hemde çalışmalarımı rahatlıkla yapıyorum

internete photoshop tutorial i izlersen bir şeyler yaparak geliştirebilirsin.

bir çok e bookta bulabilirsin.

bence en basta resimleri keserek başlayabilirsin. (dekupe deniliyor)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar eski sürümler yenilerin getirdiklerini veremez...ayrıca adobe akıllı arayüz sayesinde pc yi daha az kasan bir photoshop geliştirdi CS4 ile...bence yenilenmek önemli bu konuda...

refugeeheart

🌱Yeni Üye🌱
ilgi ve önerileriniz için çok teşekkürler.
cok saolun.nezaketiniz için mınnettarım

rosaLie

🌱Yeni Üye🌱
Aslinda photoShop biraz sabır işidir..
Netten araştırarak Gördüğün herhangi bir katalogu ve yahut en ufak bir afişi yapmaya çalışarak başlanabilir.Ama bunun öncesinde menü leri kavramak gerek Sonrasi zaten senin yaratıcılığına bağlıdır.Cs3 Kullanıyorum genel mantık aynıdır tüm sürümlerde sadece Bir kaç özellik değişebilir Tabi
Kolay Gelsin Kardeşim..