resimden etkilendim valla düşündürüyo insanı bende içiyorum ne yazıkki brakmak gerek afişe de yazılarda sorun var diye düşünüyorum yasaktır yazısı çok mu büyük olmuş
bu arada bak bende sıgarayı bıraktım agzıma ot koydum:lol:
yazıda kullandığın renkler anlamlı ve güzel. fakat karakterin yapısı, kullanımı ve ebatı odaklanmayı ortadan kaldırıyor. afişte biraz daha az yer kaplarsa daha rahat okunur. karakteri orjinal orantılarında kullanırsan itici olmayacağını düşünüyorum. iyi çalışmalar
teşekkür ederim bende yazı karakterleri konusunda bi deişiklik düşünüyorm ama kararsız kaldım bu şekilde etiket baskı yaptım bikaç tane gayet hoş oldu yazı karakterinde deişiklik olursa daha da iyi olacak sanki
yasaktır yazısı çok basık olmuş ve gereğinden fazla büyük, elindeki sigara olmalımıydı? düşünyorum. Olmazsa daha iyi olurmuş bence zaten kendini anlatıyor çalışma ellerine sağlık
şuan afiş nasıl olmuş yazı karakteri nasıl felan onlara pek dikkat etmedim ama dikkatimi çeken ve beni etkileyen afişteki fikirdi tebrikler bence 10 numara bir fikir
şuan afiş nasıl olmuş yazı karakteri nasıl felan onlara pek dikkat etmedim ama dikkatimi çeken ve beni etkileyen afişteki fikirdi tebrikler bence 10 numara bir fikir