Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sigara Pişmanlıktır

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
P2B0d.jpg

Değerli yorumlarınıza;

Benzer konular

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
senaryo bana hoş geldi düşüncenize sağlık... yalnız iskelet hariç diğerleri zor seçiliyor gibi karaltımı fazla acaba...
bide iskeletin pişmanlığı çok sempatik olmuş mezarında kalkıp oturmalar felan başını dizlerinin arasına sokması...:D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sigara içenler hıristiyan mezarlığına gömülecekse elbetteki bir pişmanlık söz konusu olacaktır :) şahsen beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar manzaralı bir alana gömsünler isterim. Evet pişmanım :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sigara içenler hıristiyan mezarlığına gömülecekse elbetteki bir pişmanlık söz konusu olacaktır :) şahsen beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar manzaralı bir alana gömsünler isterim. Evet pişmanım :)

İşte sigara reklamlarında daha da etkili olacak bir slogan, kesin çözüme ulaşılır. :D:D:D

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık. çok beğendim

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İşte sigara reklamlarında daha da etkili olacak bir slogan, kesin çözüme ulaşılır. :D:D:D

Beni sigara reklamlarında oynatsalar milleti sigaraya özendiririm martin..Yanlış seçim olur..marlboro man gibi içerim, yıllarca çalıştım emek harcadım :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Beni sigara reklamlarında oynatsalar milleti sigaraya özendiririm martin..Yanlış seçim olur..marlboro man gibi içerim, yıllarca çalıştım emek harcadım :)

Yeni bırakmış biri olarak hala içki masalarının en güzel mezesi diyebilirim onun haricinde olmaması bir kayıp değil. :D

Slogan bedelini ödeyip gidicez, ne sen bizi ne biz seni tanıyoruz. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkürler yorumunuz için,

senaryo bana hoş geldi düşüncenize sağlık... yalnız iskelet hariç diğerleri zor seçiliyor gibi karaltımı fazla acaba...
bide iskeletin pişmanlığı çok sempatik olmuş mezarında kalkıp oturmalar felan başını dizlerinin arasına sokması...:D

çok göz yorucu bi calısma olmus mantık olaraq güzel ama cok göz yoruyor

Emeğine sağlık. çok beğendim

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆

Olay belki yurt dışında geçiyor:tongueout:
işin aslı şu, nette gördüğüm mezar fotoları düşük kalitedeydi, bende sxcden indirdim, ordada müslüman mezarlığı bulmak kolay değil + müslüman mezarlığı aramadım zaten zira sigara evrensel bi pislik

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yeni bırakmış biri olarak hala içki masalarının en güzel mezesi diyebilirim onun haricinde olmaması bir kayıp değil. :D

Slogan bedelini ödeyip gidicez, ne sen bizi ne biz seni tanıyoruz. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

bende bırakamamış biri olarak dün geçe içitiğim sigaradan sonra, hala bırakamamış olmanın vermiş olduğu bi sinirle:angry::angry: yaptığım bi çalışma

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Olay belki yurt dışında geçiyor:tongueout:
işin aslı şu, nette gördüğüm mezar fotoları düşük kalitedeydi, bende sxcden indirdim, ordada müslüman mezarlığı bulmak kolay değil + müslüman mezarlığı aramadım zaten zira sigara evrensel bi pislik

Belki bende yurt dışından yazan bir Türk'üm:) Aramalarını genelde ingilizce arattırmanda fayda var :) cemetery diye arattırman yeterli ..Zira bizim fotoğraf yükleme veya adlandırma gibi bir alışkanlığımız olmadığından genelde çıkan görseller kişisel mezarlıklar..Haklısın tabi..

Ve evet..Evrensel pislik..